Kerstmarkten in Gent 2007

ImageHet toch al gezellige centrum van Gent is omgetoverd tot een geweldige kerstsfeer. Talloze kerstkraampjes en lekkernijen als poffertjes en glühwein treft u aan in deze prachtige stad.
Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op de ijspiste op het Emile Braunplein met transparant dak.

Voor een prachtige kerststallententoonstelling kunt u van 7 tot 31 december 2007 terecht in het Karmelietenklooster, geopend van 10.00-17.00 uur. Lees verder...

Brugge: Sfeer, romantiek en een schitterende kertsmarkt

ImageBrugge: Sfeer, romantiek en een schitterende kertsmarkt
Vanaf eind november is de Brugse binnenstad tot een stemmige kerstmarkt omgetoverd. U vindt er een heuse schaatspiste, gezelligheid en allerlei bijzondere kerstcadeautjes op de Markt en het Simon Stevinplein gelegen in het centrum en op wandelafstand van het station.

Kerstmarkt met ijspiste.
Kerstmarkt Brugge met ijspiste op de Markt (11-22 uur) Van 26/11 t/m 31/12/07.

Locatie Simon Stevinplein

Lees verder...

Kerstmarkten Leuven in Belgie

 Leuven: 10 dagen kerstmarkt in het historisch stadscentrum van Leuvense
De Leuvense Kerstmarkt wordt 20. Ze viert dat met een dubbellange feesteditie. De binnenstad van Leuven baadt dit jaar uitzonderlijk 10 dagen in de kerstsfeer. De markt was bij de start in 1987 één van de pioniers in ons land. Je kunt er even lekker proeven als shoppen. Dat is een vrij unieke combinatie binnen het internationale aanbod. Leuven ziet het buitenlands bezoek trouwens elk jaar stijgen. Lees verder...

Kerstmarkt in Brussel

ImageDe stad Brussel stelt Winterpret voor.
Elke winter slaat het hart van Brussel op het ritme van Winterpret. Een feeëriek decor, een prachtige Kerstmarkt, een verlicht reuzenrad, draaimolens, straatanimaties en natuurlijk de befaamde ijsbaan.

Brussel heet u hartelijk welkom!
Verkozen tot ‘Origineelste Kerstmarkt’ door de Engelse Touroperatoren, strekt deze zich uit over 240 chalets verspreid rond de Beurs, het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt.
De chalets bieden u talrijke geschenktips en een uitgebreide keuze aan lekkernijen. Lees verder...

Kerstmarkt Keulen

 Het kerstfeest komt langzaamaan dichtbij en elk jaar weer worden de bezoekers uitgenodigd om binnen het decor van schitterend licht in de feestelijk gedecoreerde binnenstad te gaan rondlopen, flaneren en naar leuke cadeautjes uit te kijken.

Ook de stad Keulen is er helemaal klaar voor om haar gasten met een uitgebreid aanbod in de Adventstijd te ontvangen. Met haar aantrekkelijke kerstmarkten, kerstkribben tentoonstelling, kerstconcerten en niet in de laatste plaats de fantastische winkelmogelijkheden is de Domstad een populaire bestemming, in het bijzonder in de periode vóór Kerst.

Lees verder...

Kerstmarkt in Buren

 In deze periode willen wij u attenderen op gezellige kerstmarkten die in Nederland, België en Duitsland zullen gaan plaatsvinden.

Weet u ook een gezellige kerstmarkt, geef dat dan aan ons door dan zullen wij deze ook op de site plaatsen.
Alvast bedankt!
Redactie Hobby Blogse  Lees verder...

Kerstmarkt in Apeldoorn

Gezellige Kerstmarkt in Apeldoorn.

Net als voorgaande jaren organiseren Koldenhof Campers, Zonnestudio We for You, GroenRijk Malkenschoten en Kinderparadijs Malkenschoten weer een traditionele kerstmarkt.
De kerstmarkt zal dit jaar anders van opzet zijn. De marktkramen worden centraal geplaatst op het voorterrein, dus zichtbaar vanaf de weg. Er is voor de kinderen een draaimolen en er is ook erwtensoep en glühwein.
Er zijn diverse optredens op een podiumwagen. En heel veel markt kramen.
De erwtensoep en poffertjes zijn gratis!

Lees verder...

Kerstmarkt in Oberhausen, CentrO – een kerstsprookje

 Kerstshoppen in CentrO
Meer dan 150 gedecoreerde houten kraampjes bieden vele verrassingen, speelgoed, heerlijke lekkernijen en bijzonder kunstnijverheid.
Glühwijn drinken, heerlijke koekjes proberen, over de kerstmarkt slenteren of kado's inkopen. In een sfeervolle ambiance zoals in het CentrO Oberhausen zal men zich nog meer op het grote kerstfeest verheugen! Lees verder...

Kerstmarkt Wijchen

 In deze periode willen wij u attenderen op gezellige kerstmarkten die in Nederland, België en Duitsland zullen gaan plaatsvinden.
Weet u ook een gezellige kerstmarkt, geef dat dan aan ons door dan zullen wij deze ook op de site plaatsen.

Alvast bedankt!
Redactie VoorPlussers


Gezellige kerstmarkt in het centrum van Wijchen.

Lees verder...

Kerstmarkten voor u verzameld

 Vanaf nu willen wij u attenderen op gezellige kerstmarkten die in Nederland, België en Duitsland zullen gaan plaatsvinden.
Weet u ook een gezellige kerstmarkt, geef dat dan aan ons door dan zullen wij deze ook op de site plaatsen.

Alvast bedankt!
Hobby


De kerstmarkten van Düsseldorf en Antwerpen zijn beroemd. Valkenburg is de kerststad van Nederland en de markten van Naarden-Vesting (15 december), Den Haag (14,15 en 16 december op de Leyweg) en Brielle (16 en 23 december) zijn ook de moeite waard. Zwolle (20 december) is de grootste van Nederland. Er zijn er nog veel meer, kijk op Hollandsemarkten voor een overzicht of als u in Gelderland een kerstmarkt wil bekijken op Vakantie op de Veluwe waar ook een leuk aantal kerstmarkten voor u verzameld zijn. Lees verder...