Woonidee Nederland onder grote belangstelling van de pers geopend

ImageIn de Jaarbeurs Utrecht is de nieuwe beurs Woonidee Nederland op woensdagochtend 27 februari onder grote belangstelling van de pers geopend. Deze woonbeurs presenteert op 15.000 vierkante meter expositieruimte een afwisselende mix van kleine woonwinkels en grotere aanbieders.

Een duidelijke rode draad bij de exposanten is de presentatie van de laatste woontrends en de aandacht voor sfeervolle woonstijlen. Zowel internationaal als nationaal designtalent is vertegenwoordigd op de beurs. Opvallend is de stand van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht waarbij bezoekers meewerken aan het totstandkomen van een interieur. Woonidee Nederland biedt een compleet aanbod met exposanten uit alle interieursegmenten; van banken tot bedden, van bouwen tot baden, van keukens tot tuinaccessoires.
Woonidee Nederland is geopend tot en met zondag 2 maart.
Doordeweeks van 11.00 tot 22.00 uur, in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.
Toegangsprijs € 9,50
De officiële opening van de beurs bestond uit verschillende momenten.
Allereerst werd de langste milieuvriendelijke bank van Nederland onthuld. De bank is ontworpen door de creatief directeur van Woonidee Nederland Marie-Gon en geproduceerd door Het Goed. Met het tentoonstellen van deze bank wil Woonidee Nederland aandacht schenken aan het belang van hergebruik en recycling. Daarna werd “de leukste woonkamer van Nederland” geopend door Henriëtte Vrisekoop van Woonidee NL en Henk Teunisse van Riviéra Maison. In de stand van Het Gouden Woonboek vond een scoutingsronde van jong designtalent plaats. Acht studenten van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht legden hun ontwerpen van “Het Nieuwe Dressoir” voor aan topdesigner Eric Kuster. Het ontwerp van de gelukkige winnaar wordt in produktie genomen. Vervolgens genoten de aanwezigen van een interieur-metamorfoseshow door Marie-Gon en styliste Ellentine. De opening werd met champagne afgesloten in de stand van Lifestyle. Na de officiële opening stroomde het publiek binnen.Facts
Woensdag 27 februari t/m zondag 2 maart 2008.
Woensdag t/m vrijdag geopend van 11.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Toegangsprijs € 9,50
Internet voorverkoop € 8,50 Jaarbeurs Utrecht hal 10 & 11
Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, op slechts 5 minuten wandelen van Utrecht Centraal en het busstation.

Meer info op WoonIdee Nederland

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
598770
Onthoud mijn gegevens!