Woonidee jaarbeurs te Utrecht

 De leukste woonbeurs voor héél Nederland. 5 dagen vol wooninspiratie, de nieuwste trends, de leukste merken, de bekendste namen én heel veel gratis gimmicks én professioneel advies! Elke dag een doorlopend styling metamorfoseshow. Stylisten laten zien welke invloed kleuren, meubels, stoffen en accessoires kunnen hebben op sfeer en beleving.

Boeiende workshops, lezingen en demonstraties op het Woonkrant ideeënplein.


Maak zelf je eigen superhippe poef of volg een workshop mozaïeken.

Op het buitenkamerplein krijg je de nieuwste tuin, terras en balkonadviezen.

Op het kinderkamerplein: de hipste kinderkamers, alle stijlen, alle mogelijkheden.

Dé állernieuwste trends en ontwerpen! Heet van de naald: zo vanuit de wereldberoemde Möbelmesse in Keulen.

Neem foto's of tekeningen mee van je huis en laat je gratis adviseren door één van de vele woonstylisten.

 

Actie van Hobby Blogse voor gratis kaarten voor de Woonidee Beurs!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een verbouwing van een badkamer, w.c. ruimte, zolder of een nieuwe inrichting, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de WoonIdeebeurs.
Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm.
Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes,
Redactie Hobby Blogse

 

Pleinen
Woonidee Nederland is een nieuwe landelijke voorjaarsbeurs vol inspirerende woonideeën.

Wat maakt Woonidee zo uniek:

Woonidee is superinteractief met diverse themas verspreid over 2 beurshallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit kunt u onder andere verwachten:

 De Metamorfoseshow. In een interactieve "schuifshow" laten stylisten u de hele dag beleven wat meubels, kleuren, stoffen en accessoires voor invloed hebben op sfeer en inrichting.

 

 

 Centraal op het grote Woonkrant Ideeënplein vinden de hele dag advies, styling en demonstraties plaats onder leiding van onze creatief directeur Marie-Gon. De redacteuren van de Telegraaf Woonkrant zijn hier de hele week aanwezig en het publiek kan tijdens het happy hour aanschuiven en vragen stellen. De Woonkrant exposeert hier ook de prijswinnaars van de wedstrijd "Het Leukste Woonidee van Nederland."

De Leukste Woonkamer van Nederland. Voor de eerste editie van Woonidee Nederland vroegen we Henk Teunissen van Rivièra Maison om deze woonkamer in te richten. Het wordt een droompresentatie met fraai ingerichte kamers. Bezoek de leukste woonkamer van Nederland, u kunt hier niet alleen heel veel woonideeën op doen, maar er valt ook genoeg te beleven. Koopt u voor Eur 60,-- bij Rivièra Maison dan ontvangt u een lot voor de wedstrijd: ‘Win de leukste Woonkamer van Nederland". Woensdag na de beurs wordt de winnaar bekendgemaakt in o.a. De Telegraaf Woonkrant.

 Luxury & Design.
Rond The Mansion van Het Gouden Woonboek staat een scala van Nederlands en buitenlandse aanbieders uit het hoge segment van design tot decoratief.
Interior designer Eric Kuster (1966) ontwerpt speciaal voor Woonidee NL het Gouden Woonboek Mansion. Eric Kuster is één van de meest gewilde designers van dit moment in binnen- en buitenland. Voor bezoekers een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de luxe, glamour en sexiness van Kusters zo succesvolle signatuur.

Grüße aus Köln.
In een grote designexpositie vindt u de mooiste en spectaculairste primeurs van de Internationale Möbel Messe uit Keulen. Topdesign van binnen- en buitenlandse ontwerpers speciaal voor u geselecteerd door onze specialisten.

 Hebt u ook de verhuiskriebels? Bezoek ons Verhuisplein. Een superinformatief plein waar u voorlichting krijgt over alles dat met het kopen en verkopen van een huis te maken heeft. Gratis financiële adviezen, verkooptips, koopinformatie, verhuistips én stylingtips worden verzorgd door Era Makelaars.

Het Kinderkamerplein.
Natuurlijk worden de kleintjes niet vergeten want op dit plein vindt u de meest trendy kinderkamers van dit moment. Aan de adviestafels wordt de hele dag gratis interieuradvies gegeven door specialisten van o.a. The Kids Factory.

 De Buitenkamer.
Buiten en binnen lopen tegenwoordig in elkaar over, vandaar dat het buitengebeuren op Woonidee niet ontbreekt. Op dit plein bouwt de firma Russelwood de hele dag door Engelse houten overkappingen en tuinhuizen. Het bouwprogramma wordt aangevuld met buitenkeukens, meubels en accessoires en natuurlijk met veel groen.


Lifestyle Pavillion

In een hoog, roze paviljoen wordt het motto "life is beautiful and we show it" tot leven gebracht. De lente komt eraan en het vrolijke levensgevoel dat daar bijhoort vindt men volop in deze stand. Sfeervolle meubelen samen met fashion, kids, personal care en food leggen het accent op leven en genieten.

Entree kaarten
Entreeprijzen Woonidee Nederland
Volwassenen € 9,50 per persoon
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Jaarbeurs Utrecht

Bestel uw toegangsbiljet online en ontvang € 1,-- korting per ticket!

Dit biedt een aantal belangrijke voordelen:

U krijgt een aantrekkelijke korting
U hoeft niet in de rij te staan bij de kassa
U kunt meteen doorlopen naar de toegangscontrole
U kunt uw e-ticket thuis zelf afdrukken op gewoon papier

Voor meer info zie Woonidee Nederland

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a33fbd
Onthoud mijn gegevens!