Tatjana en 55.000m² motorgekte op MOTORbeurs Utrecht 2008

 Persbericht
Utrecht, 17 januari 2008

In Jaarbeurs Utrecht van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari

Iedere motorrijder zal zich direct weer thuis voelen op MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari. Behalve veel te zien is er dit jaar ook weer veel te beleven op 's lands grootste motormanifestatie. Niemand minder dan Tatjana zal de beurs op zaterdag en zondag op z'n kop zetten met in totaal vier spetterende live optredens. De populaire actrice, zangeres en fervent motorrijdster is beide dagen om 13.00 en 15.00 uur te zien en te horen in de showtruck van Ten Kate op standnr. 11.F010.
Ook het tv-programma MotorXperience pakt groots uit en houdt dagelijks screentests voor beursbezoekers. Op het Activiteitenpodium zijn afwisselend leuke interviews, presentaties en spetterende shows van motorkleding, helmen en laarzen. Bezoekers zonder motorrijbewijs kunnen gratis kennismaken met het fenomeen motorrijden. Sportcommentatoren in spe krijgen de kans hun verbale capaciteiten te etaleren, met kans op aanwezigheid in een live uitzending van Eurosport. Ook aan spectaculaire stuntrijders zal het op MOTORbeurs Utrecht niet ontbreken.

 

Hoge verwachtingen
Motorliefhebbers op zoek naar die ene motorfiets waar zij al zo lang over dromen, tips willen voor een motorvakantie of waarbij het water simpelweg in de mond loopt als het over motoren gaat, kijken alweer reikhalzend uit naar 's lands grootste motormanifestatie. Ook al is het jaar nog jong, de motorimporteurs en de dealers hebben hoge verwachtingen van het aantal mensen dat in 2008 voor de motor zal kiezen. Een keuze die traditiegetrouw kan worden gemaakt aan het begin van het seizoen op MOTORbeurs Utrecht.

 55.000 m² motorgekte
Het deelnemersveld staat zoals altijd garant voor het breedste aanbod, van grote multibrand dealers tot motorhandelaren. Van reisorganisaties tot motorclubs en gereedschap. Maar ook accessoires zoals kleding en helmen ontbreken niet. Net als informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur. Spectaculaire primeur is de gezamenlijke presentatie van alle motorimporteurs, waarvoor heel hal 12 is gereserveerd. R1 Sjaak gaat weer op reis en zal vertrekken vanaf de beurs. Voorafgaand aan zijn vertrek zal hij op het podium alvast een aantal boeiende verhalen vertellen. Kortom, 55.000m² aan motorgekte onder één dak

Stuntrijders
De stuntrijders Johnny Do en KTM stuntrijder Stefan ‘Wheely-Boy' Gruijs zullen op het buitenterrein in adembenemende shows demonstreren wat zij aan motorbeheersing in huis hebben. Johnny Do vertoonde zijn kunsten al tijdens de TT Assen en de WK Superbikes. Ook in het buitenland is hij een graag geziene artiest. Hij is voor het eerst gestrikt voor demonstraties op MOTORbeurs Utrecht.
Nederlands Kampioen ONK Stuntrijder in de B-klasse ‘Wheely Boy' was al een aantal keren op de beurs en in het buitenland bij stuntshows te bewonderen, o.a. bij het grote KTM festival in Hongarije. Behalve op MOTORbeurs Utrecht zal Wheely Boy dit jaar te zien zijn bij de FMX Fever en enkele andere vooraanstaande motorevenementen.


Met je motormaatjes naar de beurs

Gratis motorrijles!
Iets rustiger gaat het eraan toe bij ‘Bovag's Try the Bike' op het buitenterrein. Bezoekers zonder motorrijbewijs kunnen gratis kennismaken met het fenomeen motorrijden en hun eerste meters maken onder de bekwame begeleiding van gediplomeerde Bovag motorrijinstructeurs. Degenen die na deze eerste ervaring de smaak te pakken hebben kunnen bij één van de deelnemende Bovag motorrijscholen de eerste echte motorles krijgen. Helemaal gratis! Maar liefst drieduizend motorrijlessen zijn beschikbaar gesteld. Aanmelden voor ‘Bovag's Try the bike!' kan op www.motorbeursutrecht.nl Met deze spectaculaire actie wil Bovag meer aandacht vragen voor de motorfiets als plezierig en praktisch middel voor mobiliteit.

Commentaar geven?
Eurosport organiseert op het Activiteitenpodium in hal 12 van MOTORbeurs Utrecht een wedstrijd voor iedereen die denkt goed commentaar te kunnen leveren tijdens motorsportevenementen, wat echt niet zo eenvoudig is als het op het eerste gezicht wel lijkt. Op Eurosport kunnen perfect alle races van de MotoGP en World Superbikes worden gevolgd, altijd vol spektakel met extreem snelle actie, voorzien van deskundig commentaar door Nederlandse experts. Maar ook die kenners missen in het heetst van de strijd wel eens iets. Thuis op de bank is het een stuk eenvoudiger om te zien dat het Vermeulen was in plaats van Hopkins, of dat dat hele kleine stipje achterin het beeld Max Biaggi is die uit de bocht is gevlogen.

Live uitzending
Beursbezoekers die denken over voldoende talent te beschikken kunnen hun kans grijpen door zich voor deze commentatorwedstrijd op te geven via www.motorbeursutrecht.nl. Elke dag zijn twee of drie voorrondes waarna de dagwinnaars op zondag tijdens de finale live hun verbale kunsten mogen tonen. De winnaar komt in een live uitzending op Eurosport en wie weet waar dat nog meer toe leidt. Eurosport commentator Diederick de Vries presenteert het geheel en een deskundige jury geeft samen met het publiek de punten.

Motor-Sport-Kennis-Quiz
Fraaie prijzen zijn te winnen bij de Motor-Sport- Kennis-Quiz. Met een flitsende presentatie met veel beeldmateriaal en een eenvoudige meerkeuzevraagstelling zal quizmaster Diederick de Vries diverse kandidaten, twee aan twee, op hun kennis testen. Fraaie gridgirls zorgen voor de puntentelling en de prijzen mogen uniek genoemd worden. Locatie: het Activiteitenpodium.

BeursTV
Ook het tv-programma MotorXperience is prominent aanwezig (standnummer12.A031) met een eigen stand en zal BeursTV gaan maken. Drie dagen lang maakt het camera- en presentatieteam van dit veelbekeken programma opnamen die zowel op de stand als op de grote videowall bij het podium te zien zijn. De beursbezoeker kunnen volgen hoe de items en uitzendingen tot stand komen de programma's worden ter plekke gemonteerd.

Screentests
Bovendien houdt MotorXperience drie keer per dag een screentest. Inschrijven kan ter plaatse op de beurs. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en een heus gastoptreden als presentator van MotorXperience. Bovendien wordt onder de beursbezoekers die een abonnement nemen op het MotorXperience E-Magazine een prachtige hoofdprijs verloot: een Buell 1125R.

KTM
KTM presenteert op zondag het nieuwe superbike team op het Activiteitenpodium. De coureurs verschijnen voor de eerste keer aan de start in de superbike klasse en willen zich graag presenteren bij motorminnend Nederland tijdens MOTORbeurs Utrecht 2008.

Openingstijden
MOTORbeurs Utrecht 2008 vindt plaats van 31 januari tot en met 3 februari in Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.

Bekijk ook ons artikel Motorbeurs 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht, 4 Machtige Motordagen en Recordaanbod en motorfun op Machtige Motordagen in de Jaarbeurs 2008.

Voor meer info zie Motorbeurs 

 

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
528726
Onthoud mijn gegevens!