Spectaculaire demonstraties rondom ‘countrydieren’

ImageCastlefair Vorden: 20 t/m 24 augustus 2008.

Castlefair Vorden is al dertien jaar hét hoogtepunt van de zomer. Ook dit jaar valt er weer heel veel te beleven, ontdekken én genieten op de kasteelweide van Kasteel Vorden. Want de Castle Fair staat voor een groen, actief en avontuurlijk buitenleven.
De spectaculaire demonstraties rondom de ‘countrydieren’ zijn echte publieksfavorieten. Zo zijn er wervelende shows met paarden in de hoofdrol en jachtproeven met getrainde honden. Maar ook de duikvluchten van roofvogels blijven intrigeren. Wederom dit jaar is er weer een spannend parcours ingericht waarbij u zelf kan ervaren wat echt terrein rijden inhoudt. Stap in bij een van de ervaren instructeurs en beleef wat een jeep allemaal kan.
Vijf dagen Castle Fair is Country Living op z’n best!

Country Kids
De Castle Fair is een écht familie-evenement. Er wordt dan ook veel actie ingebouwd voor de jongste bezoekers. Spannend is de speurtocht rondom het eeuwenoude Kasteel Vorden. Onderweg zijn er veel kleine én bijzondere dieren om te knuffelen. Wie durft, klimt op de rug van één van de lieve pony’s. Zelf pannenkoekenbakken of iets leuks voor thuis in elkaar knutselen.
Uiteraard staat er nog veel meer bijzondere interactie tussen mens en dier op stapel. En natuurlijk is er heel veel lekkers te genieten; van een heerlijk ijsje tot versgebakken broodje.Country Living
Rondom de demonstraties staan de sfeervol ingerichte stands helemaal in het teken van ‘Country Living’. Wie op zoek is naar antiek, brocante of stoere meubels van hout komt op de Castle Fair ruim aan zijn trekken. En wie droomt van een sauna, hot tub of mooi tuinhuis kan hier uitgebreid kennismaken. De mooiste zomerbloeiers van speciaal geselecteerde kwekers staan klaar voor tuinliefhebbers. En natuurlijk ontbreekt de country look niet. Country Chic of Country Casual: bezoekers kunnen zich helemaal wentelen in de Engelse countrysfeer. Op de catwalk bij het kasteel wordt de laatste mode van topmerken geshowd.

Ook is er een Modeshow!

Country Food
De buitenlucht maakt hongerig en daarom laten we het lekkerste Country Food bereiden in Vorden. Verse sapjes bijvoorbeeld en knapperige broden met kruiden en kaas. Vergeet niet om te proeven van de eerlijke smaak van biologische streekproducten als honing en mosterd. In de groene tent op het Fairterrein maakt u kennis met deze én andere Achterhoekse specialiteiten, als kniepertjes, verse beenham en pittige kazen.
Schapendrijver aan het werk!

Adres en openingstijden:
Kasteelweide Kasteel Vorden,
Horsterkamp,
7251 AZ Vorden.

Voor Vorden volgt u de aangegeven route.
Openingstijden:
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Entreeprijzen: Volwassenen: € 15,00
Kinderen tot 6 jaar gratis
Kinderen 6 t/m 12 jaar € 5,00

Wilt u nog meer voorproefjes? Kijk dan op Castlefair

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6e2437
Onthoud mijn gegevens!