Recordaanbod en motorfun op Machtige Motordagen in de Jaarbeurs 2008

 Persbericht
Utrecht, 4 januari 2008

Recordaanbod en motorfun op Machtige Motordagen

Jaarbeurs Utrecht is van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari 2008 ingericht als motorparadijs. Vele tienduizenden motorliefhebbers staan al weer te trappelen van ongeduld voor een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht, de vier Machtige Motordagen die traditioneel de start markeren van het nieuwe motorseizoen.
Beursorganisator VNU Exhibitions heeft een deelnemersveld bijeengebracht met duizenden nieuwe en gebruikte motorfietsen, in vele uitvoeringen en prijsklassen.


Natuurlijk is er weer een modeshow

 


Modeshow

 

Motorfun
Nog nooit was het aanbod zo groot. Alle toonaangevende exposanten zijn van de partij. Een van de primeurs is de imposante presentatie in hal 12 van de motorimporteurs met hun nieuwste aanbod. MOTORbeurs Utrecht wordt omlijst met veel gezelligheid en staat garant voor een dag vol motorfun.

 Optreden van Bassist Heyboyz

 

 


Paintbrush in de pitlane

 

Kunstobject Ducati
E
en sympathieke actie die op MOTORbeurs Utrecht tot uiting wordt gebracht komt van Ducati-dealer Leo Fleuren. De snelle motoren van Affetto Ducati, de Zorg- & Welzijnsector in Groesbeek en de kunstwereld hebben op het eerste gezicht niets met elkaar te maken, toch komen deze drie werelden in 2008 bij elkaar in een uniek project voor een goed doel, dat binnenkort bekend kan worden gemaakt.

  Motor van je dromen

 

Voor meer info zie Motorbeurs

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
5eca21
Onthoud mijn gegevens!