Ook dit jaar weer Hobby en verzamelmarkt op de Meppeldagen

ImageOok dit jaar wordt in samenwerking met de Nederlandse vereniging ”De Verzamelaar” afdeling Noord en de Winkeliersvereniging Kruisstraat/Putstoel weer haar gezellige hobby-en verzamelmarkt georganiseerd.
Alle zes Donderdag Meppeldagen presenteren hobbyisten en verzamelaars hun fraaie collectie. Speciaal onderdeel is de ”Kraam van de Dag”.
Ook zijn er dit jaar weer Oude Ambachten bij. Natuurlijk is er ook weer de vitrine met daarin het te raden ”Voorwerp van de Dag”.

Elke donderdag is er weer een kadobon van € 25,- te winnen en de originaliteit prijs van € 10,- (te besteden in de Kruisstraat)

Door de inmiddels landelijke bekendheid van deze hobby- en verzamelmarkt, hebben zich weer veel gegadigden opgegeven. Hobbyisten en verzamelaars tonen hun collecties sigarenbandjes, postzegels, karakterpoppen, prentbriefkaarten, telefoonkaarten, munten, driedimensionaal knipwerk en nog veel meer verzamelobjecten. Kortom in de Kruisstraat is het weer gezellig waar voor de bezoeker veel is te zien en te beleven.

De bijzondere deelnemers op de Hobby – Verzamelmarkten 2008 zijn:

1e DMD 10 juli: - Kraam van de dag van Dhr. Hooykammer uit Staphorst met zijn miniatuur vrachtauto’s Dhr. Hooykammer verzameld al jaren van deze miniatuur vrachtauto’s op schaal.

2e DMD 17 juli: - Kraam van de dag van Rien en Pauly van Dam uit Hilversum. Zij maken mooie sieraden van oud bestek

3e DMD 24 juli: - Kraam van de dag van Dhr. Gruppen uit Rogat, met zijn prachtige verzameling. Maasstrichts Aardewerk.

4e DMD 31 juli: - Kraam van de dag van Dhr Mensingh uit Exloo met een bijzondere thema ”Drenthe verbeeld ” een impressie van de geschiedenis van Drenthe op ansichtkaarten aan de hand van thema`s .

5e DMD 7 aug.: - Kraam van de dag van Mevrouw Looyenga uit Meppel en zij gaat een demonstratie geven met Glaskralen branden.

6e DMD 14 aug:- Kraam van de dag van Dhr. Zomer uit Hoogeveen en deze geeft een demonstratie kinderklompjes maken.

Verder op deze Donderdag Meppeldagen kan men elke week een voorwerp van de dag raden, en daar wordt veel gebruik van gemaakt. Ook zijn er vaak weer andere standhouders aanwezig, en voor het publiek ook weer een andere keuze.

Voor meer info zie Meppeldagen

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b3d6c6
Onthoud mijn gegevens!