Motorbeurs 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht, 4 Machtige Motordagen

Kom ook naar de MOTORbeurs van 31 januari t/m 3 februari 2008!

MOTORbeurs Utrecht is de beurs voor motorliefhebbers. Tijdens deze 4 machtige motordagen zijn de hallen van Jaarbeurs Utrecht weer goed gevuld met nieuwe en tweedehands motoren, kleding, helmen, onderdelen en accessoires. Daarnaast is er volop motorspektakel en -entertainment. Voor editie 2008 is een imposante line-up van motorimporteurs, die hun nieuwe modellen presenteren in een speciale, sfeervol ingerichte hal. Ook BMW en Ducati zijn van de partij op de komende editie met hun nieuwe modellen.
Andere merken die kunnen worden bewonderd zijn Aprilia, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda, KTM, Moto Morini, Triumph, Moto Guzzi, Cagiva, Husqvarna, MV Agusta en Hyosung. Kortom, MOTORbeurs Utrecht biedt motorliefhebbers een complete beleving.

Actie van Hobby Blogse voor gratis kaarten voor de Motorbeurs!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs.
Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes,
Redactie Hobby BlogseMotorfun
MOTORbeurs Utrecht wordt omlijst met veel gezelligheid en staat garant voor een dag vol motorfun. Er is genoeg te doen en te zien. Zo geeft stuntrijder Johnny DO op het buitenterrein elke dag super shows. Mag je niet missen! Kijk op de site www.motorbeursutrecht.nl voor alle activiteiten.

Gratis motorrijles!
Heb je nog geen motorrijbewijs? Kom dan naar MOTORbeurs Utrecht. Daar kun je kennis maken met het fenomeen motorrijden. Tijdens de beurs kun je je eerste meters maken onder begeleiding van een gediplomeerde bovag motorrij-instructeur. Heb je na de eerste ervaring de smaak te pakken dan kun je bij één van de deelnemende Bovag motorrijscholen een eerste echte motorles krijgen. In totaal worden er 3.000 motorrijlessen beschikbaar gesteld. Helemaal gratis. Aanmelden voor Bovag's Try the bike kan via www.motorbeursutrecht.nl

Commentatorwedstrijd Eurosport
Eurosport doet ook in 2008 weer rechtstreeks verslag van het MotoGP seizoen. Alle races inclusief de meeste kwalificatietrainingen zijn LIVE op Eurosport te zien. Eurosport heeft een aantal steengoede vaste commentatoren. Denk je dat je het zelf beter kunt? Grijp dan nu je kans! Op de motorbeurs in Utrecht organiseert Eurosport een commentatorwedstrijd. Elke dag vinden er twee of drie rondes plaats waarna de drie dagwinnaars op zondag tijdens de finale hun verbale kunsten kunnen tonen. De winnaar komt in een LIVE uitzending op Eurosport! (en wie weet waar dat nog meer toe leid?...) Ga de uitdaging aan en schrijf je in op www.motorbeursutrecht.nl

Routebeschrijving

Jaarbeurs Utrecht ligt tussen het centrum van Utrecht en de A2. U kunt uw auto parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Ook per openbaar vervoer is Jaarbeurs Utrecht uitstekend te bereiken. Het complex grenst aan het Centraal Station.
Utrecht CS is het meest centraal gelegen station van Nederland met minimaal elk half uur sneltreinverbindingen uit zes richtingen.

Geldigheidsdata + openingstijden:
MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van donderdag 31 januari t/m zondag 3 februari 2008. Openingstijden: donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari van 10.00 - 22.00 uur en zaterdag 2 en zondag 3 februari van 10.00 - 18.00 uur.
Het voorverkooptarief geldt tot 30 januari.

Zie ook ons artikel:
Recordaanbod en motorfun op Machtige Motordagen

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ccef2b
Onthoud mijn gegevens!