Margriet Winter Fair, winters kerstfeest in de Jaarbeurs!

Zin in een gezellig dagje uit?
 Kom kerstshoppen op Margriet Winter Fair en beleef december in één dag!

Zes dagen lang is het één groot, winters kerstfeest in de Jaarbeurs Utrecht. Drie hallen van de Jaarbeurs in Utrecht worden volledig in kerstsfeer gebracht. De Margriet plaza's, met inspirerende decoraties en de kerstmarkt met kerstlichtjes brengen u alvast in een feestelijke wintersfeer.

Kom kerstideeën opdoen voor de feestdagen op het gebied van koken, mode, beauty, en wonen. Koop leuke, nieuwe en verrassende cadeaus, kleding, make-up en kerstdecoraties.
Geniet van optredens van vele artiesten, interviews met bekende Nederlanders, ontmoetingen met de redactie, workshops en een wervelende modeshow.

 

 

 De feestdagen beginnen ook dit jaar weer in de Jaarbeurs Utrecht op Margriet Winter Fair. Van vrijdag 16 t/m woensdag 21 november biedt Margriet Winter Fair een voorproefje van de aankomende decembermaand en winterperiode. Exposanten op onder andere het gebied van kerst, mode, food, beauty, lifestyle, home decoration en reizen presenteren de nieuwste trends en ideeën voor de feestdagen en de winterperiode.

 

 Zes dagen lang is het één warm, winters kerstfeest in de Jaarbeurs Utrecht. 75.000 vrouwen in de leeftijd 30+ beleven een gezellig dag je uit. Margriet Winter Fair is voor hen hét moment om zich te oriënteren en te laten inspireren voor de feestdagen van december. Om alvast leuke, nieuwe en verrassende cadeaus, kleding, make-up en kerstdecoraties te kopen én om culinaire inspiratie op te doen.

 

 Gratis kerstdecoratiestickers én korting!
De toegangsprijs aan de kassa van Margriet Winter Fair is € 18,50. Maar als u nu uw kaarten bestelt, profiteert u van een speciale korting! U betaalt slechts € 14,50 per kaart én u ontvangt van Margriet gratis kerstdecoratiestickers te gebruiken op raam, muur, tafel of cadeau!
Met uw ticket heeft u ook nog recht op de Margriet van week 47.

Bel vandaag nog 0900 - 300 5000 (€ 0,45 p.m., zeven dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur bereikbaar). Telefonisch bestellen kan tot 29 oktober, via internet tot 14 november.


Foto-impressie Margriet Winter Fair 2006

 

     

 

 

 

   

 

Vrijdag 16 t/m woensdag 21 november 2007
Jaarbeurs in Utrecht
Openingstijden 10.00 - 18.00 uur (16 november tot 22.00 uur)

 

 


Voor meer info zie Margriet Winter Fair

 

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2c476e
Onthoud mijn gegevens!