Landelijke Zomer Kreafestatie in De Rijp

 De Zomer Kreafestatie 2007 bestaat uit een groot aantal produkt-presentaties van de allernieuwste hobby-produkten en zal verzorgd worden door leden uit de diverse design-teams van Creatief Centrum Nederland aangevuld met landelijk bekende demonstratrices en auteurs van Hobby-boeken.

Creatief Centrum Nederland biedt de creatieve consument middels Kreafestaties de mogelijkheid om zich te oriënteren in en kennis te maken met de enorme hoeveelheid aan nieuwe hobby-materialen.

Traditie-getrouw vond de presentatie van de meeste nieuwe hobby-materialen plaats in september. Het blijkt dit jaar echter anders te zijn, nu al in augustus zijn er zoveel nieuwe materialen!

 Het programma van de Zomer Kreafestatie 2007 ziet er als volgt uit. Er wordt u gepresenteerd de grote hobby-hit van het komende najaar: Christmas Decorations. Deze met behulp van metalen mallen gemaakte decoraties van papier kunnen als kaart verzonden worden, maar ook heel goed als kerst-decoratie in de kerstboom of aan de muur gehangen worden.

 

 Vervolgens is er een presentatie met mallen van Anja Style, kaarten maken in de vorm van een waaier en dan in diverse modellen. Voorts zijn er de Sterren Kaarten, gemaakt met metalen mallen in de vorm van een ster waar in combinatie met de nieuwste knipvellen prachtige kaarten van gemaakt kunnen worden. Ook Mattie de Bruine levert een bijdrage aan deze kreafestatie met haar Luxe Label-Kaarten en wederom prachtige nieuwe knipvellen.

Kant op kaarten, maar dan van papier, dat is waar Paper Ribbon voor staat, gemaakt met behulp van nieuwe metalen mallen. Ook de mode op en met papier wordt niet vergeten, speciaal voor u zijn er 5 sets van 2 stuks metalen mallen, bestaande uit schoeisel en hoofddeksel en bijpassend papier onder de naam Funky Fashion.

Deze kreafestatie stelt u tevens in de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwste garen van Mettler, Silk Finish Multi. Nieuw zijn ook de lichtgewicht kunststof mozaïeksteentjes in 5 soorten en tientallen kleuren en mozaïekknipvellen. Tenslotte gaan we nog even internationaal voor de Scrappers èn kaartenma(a)k(st)ers met een presentatie van een uitgebreide collectie Deens scrap-papier.

 Uiteraard is deze Zomer Kreafestatatie ook de gelegenheid om kennis te nemen van het volledige programma aan cursussen en workshops, dus kom langs en neem de Info-brochure inclusief inschrijformulier(en) mee!

 

 

 

De Zomer Kreafestatie 2007 vindt plaats op zaterdag 18 augustus 2007 in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.

Voor meer info zie Kreafestatie in De Rijp

 

 

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
b65397
Onthoud mijn gegevens!