Krea Doe Beurs in de jaarbeurs te Utrecht

Voor de beurs in 2008 kijk hier!

Voor info 2007 zie hieronder. 

Van woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november is het weer zover en worden de deuren weer geopend voor alle creatieve hobbyisten van Nederland tijdens KreaDoe 2007. De grootste en meest veelzijdige hobbybeurs van Nederland.

In een ontspannen en gezellige sfeer maakt u kennis met de nieuwste technieken, materialen en trends op het gebied van tal van creatieve hobby's. Van breien, scrapbooking, borduren en het maken van sieraden tot alles op het gebied van keramiek, poppen, stempels, papier,kaarten, wol en handwerk. Naast veel te zien, is er vooral veel te doen! De ruim 200 exposanten organiseren dagelijks tal van workshops en demonstraties.

 

Creatief pimpen
Extra aandacht besteden we dit jaar aan de trend "pimpen". Uw spijkerjasje een compleet nieuwe look aanmeten met applicaties, saaie kussens opsieren met stempels of het toilet een complete make-over geven. Het zijn slechts een paar voorbeelden van het opleuken van kleding of interieur. Op het speciale 'Pimpen-doe-je-zo' plein kunt u terecht voor nog veel meer ideeën, inspiratie en materialen op het gebied van creatief pimpen. Uiteraard kunt u hier ook zelf aan de slag. Neemt dus gerust een kledingstuk of een woonaccessoire mee, en laat uw creativiteit de vrije loop in een van de workshops.

KreaKids
Ook kinderen zijn welkom op KreaDoe. Op KreaKids kunnen zij zelf aan de slag tijdens leuke, creatieve workshops. Op KreaKids is ook professionele kinderopvang aanwezig zodat u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten als u zelf uw handen vrij wilt hebben tijdens uw beursbezoek. Maar ook als u zonder kinderen komt, is dit plein zeker een bezoekje waard. Het plein is een ware inspiratiebron van leuke ideeën om thuis met uw (klein)kinderen mee aan de slag te gaan. Lees hier meer.

Nu al aan de slag
 Niet alleen tijdens de beurs, maar ook vóór de beurs kunt u al leuke ideeën opdoen. Op de website plaatsen wij leuke creaties met werkbeschrijvingen. Hebt u ook iets leuks gemaakt, laat het ons en de andere bezoekers dan weten.

 

 Kortingsarrangement
In de voorverkoop (start 11 september) kunt u het speciale KreaDoe verwenarrangement bestellen. Voor € 10,- krijgt u een entreekaart, gratis koffie/thee met appelkruimel gebak en een gratis plattegrond. 

Nieuw dit jaar is onze samenwerking met de NS. Voor maar € 15,- kunt u in de voorverkoop een retourtje bestellen, van elk station in Nederland naar Utrecht CS.

Kortom, genoeg redenen om een bezoek te brengen aan KreaDoe. Een leuk dagje uit met uw zus, vriendin, moeder of natuurlijk een heerlijk dagje voor u zelf en uw hobby. Dát is KreaDoe! Dit jaar een gezellige opzet met kramen en stands én met voldoende zitgelegenheid op de verschillende cateringterrassen.

Voor meer info zie KreaDoe

Reacties

geachte heer/mevr.

Geldt er ook in 2011 een trein/kreadoe-beurs combinatiekaart?

Met vr. groet H.P. Kunst

Geachte heer/mevr. Kunst.
Voorzover wij kunnenn nagaan deldt er dit jaar geen trein/kreadoe combinatiekaart!

Wilt u in aanmerking komen voor gratis kaarten kijk dan op onze site www.voorplussers.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1e64ed
Onthoud mijn gegevens!