Krea Doe Beurs 2008 in de jaarbeurs te Utrecht

 Van woensdag 5 tot en met zondag 9 november 2008 is het weer zover, dan openen wij onze deuren voor KreaDoe 2008. De grootste en meest veelzijdige hobbybeurs van Nederland. Noteer de datum dus alvast in uw agenda want dan is Jaarbeurs Utrecht 5 dagen lang omgetoverd tot een waar hobbyspektakel.

In een ontspannen en gezellige sfeer maakt u kennis met de nieuwste technieken, materialen en trends op het gebied van tal van creatieve hobby's. Van breien, scrapbooking, borduren en het maken van sieraden tot alles op het gebied van keramiek, poppen, stempels, papier, kaarten, wol en handwerk. Naast veel te zien, is er vooral veel te doen. De ruim 200 exposanten organiseren dagelijks tal van workshops en demonstraties.

Ook kinderen zijn welkom op KreaDoe. Op diverse stands kunnen zij zelf aan de slag tijdens leuke, creatieve workshops. Ook is er professionele kinderopvang aanwezig zodat u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten als u zelf uw handen vrij wilt hebben tijdens uw beursbezoek.

 

Wilt u alvast de sfeer proeven van KreaDoe, binnenkort vindt u hier de beursimpressie van KreaDoe 2007.

Niet alleen tijdens de beurs, maar ook vóór de beurs kunt u al leuke ideeën opdoen. Op de website plaatsen wij leuke creaties met werkbeschrijvingen.

De ideeën die op de site van Kreadoe waren geplaatst, werden beloond met één gratis toegangskaartje voor KreaDoe 2007. Wilt u volgend jaar ook kansmaken op een gratis toegangskaart? Hou de website dan goed in de gaten voor meer informatie.

 

Het is altijd leuk om te kijken wat andere mensen maken en het brengt je zelf vaak ook op leuke, nieuwe ideeën’.  Ook op deze site kunt u uw creaties plaatsen!

 


Een leuk artikel bestaat uit:

1. Een duidelijke foto van de creatie (bij voorkeur JPEG)

2. Een lijstje van 'ingrediënten'; dus wat heb je nodig?

3. Het 'recept'; dus hoe moet je het maken?

Voor een voorbeeld kijk bij de kat.

Wat was er in 2007 op de beurs

 

 Creatief pimpen
Extra aandacht werd er besteed aan de trend "pimpen". Uw spijkerjasje een compleet nieuwe look aanmeten met applicaties, saaie kussens opsieren met stempels of het toilet een complete make-over geven. Het zijn slechts een paar voorbeelden van het opleuken van kleding of interieur. Op het speciale 'Pimpen-doe-je-zo' plein kon u terecht voor nog veel meer ideeën, inspiratie en materialen op het gebied van creatief pimpen. Uiteraard kon u hier ook zelf aan de slag. U kon dus gerust een kledingstuk of een woonaccessoire meenemen, en uw creativiteit de vrije loop laten in een van de workshops.

KreaKids
Ook kinderen waren welkom op KreaDoe. Op KreaKids konden zij zelf aan de slag tijdens leuke, creatieve workshops. Op KreaKids was ook professionele kinderopvang aanwezig zodat u uw kind met een gerust hart kon achterlaten als u zelf uw handen vrij wilde hebben tijdens uw beursbezoek. Maar ook als u zonder kinderen kwam, was dit plein zeker een bezoekje waard. Het plein was een ware inspiratiebron van leuke ideeën om thuis met uw (klein)kinderen mee aan de slag te gaan.

 Nu al aan de slag
Niet alleen tijdens de beurs, maar ook vóór de beurs kunt u al leuke ideeën opdoen. Op de website plaatsen wij leuke creaties met werkbeschrijvingen. Hebt u ook iets leuks gemaakt, laat het ons en de andere bezoekers dan weten.

Kortingsarrangement
Wordt nog bekend gemaakt.

 

Kortom, genoeg redenen om een bezoek te brengen aan KreaDoe. Een leuk dagje uit met uw zus, vriendin, moeder of natuurlijk een heerlijk dagje voor u zelf en uw hobby. Dát is KreaDoe! Dit jaar een gezellige opzet met kramen en stands én met voldoende zitgelegenheid op de verschillende cateringterrassen.

Voor meer info zie KreaDoe

 


 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
823c49
Onthoud mijn gegevens!