Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht 2008

 Extra aandacht voor kamperende gezinnen

 

Nederland is en blijft een echt kampeer- en caravanland en met de zomervakantie in het vooruitzicht verheugen vele eigenaren van kampeervoertuigen zich weer op een reis naar een verlokkelijke bestemming in binnen- en buitenland. Gebruikers van caravan, kampeerauto of vouwwagen genieten van een vakantie met maximale mobiliteit en de behoefte om erop uit te trekken wordt van jaar tot jaar groter. Na terugkomst kan de voorpret voor de volgende vakantie en de oriëntatie op nieuwe aankopen alweer beginnen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die wordt gehouden van 16 tot en met 22 oktober 2008.Beursorganisator VNU Exhibitions en de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie (KCI) zijn alweer in volle gang met de voorbereidingen voor deze jaarlijkse nationale kampeermanifestatie. Nagenoeg alle fabrikanten, importeurs, groothandelaren van kampeermiddelen, toeleveranciers en met de branche verwante industrieën zullen dit najaar het allernieuwste aanbod in Jaarbeurs Utrecht presenteren.
 Gezinnen

De vele liefhebbers zullen op de beurs compleet op hun wenken worden bediend en kunnen heerlijk voorproeven van alle nieuwe mogelijkheden en bestemmingen. De beursorganisatie heeft plannen in voorbereiding voor extra aandacht aan kamperende gezinnen. Uitbreiding wordt verwacht in de segmenten kampeerauto’s en stacaravans. Vooral de vraag naar kampeerauto’s stijgt spectaculair. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn al 35% meer kampeerauto verkocht dan in dezelfde periode van 2007. Uitschieter was april met een verkoopstijging van 68%.

 

 Marit van Bohemen en Sander Janson, bekend van het tv-programma Campinglife presenteerden vier keer per dag de Campinglife quiz.

 Vernieuwde producten

Het aanbod op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008 omvat verder tour- en vouwwagens, caravans, tenttrailers, voortenten, bagage- en aanhangwagens, onderdelen, moderne accessoires, info rmatie over verzekeringen, belastingen, toerisme en recreatie in binnen- en buitenland. De exposanten zullen weer een breed scala aan vernieuwde producten en toepassingen introduceren. De extra ruimte op het buitenterrein van Jaarbeurs Utrecht zal worden benut voor gevarieerde doe-activiteiten, gericht op de vele tienduizenden kampeerbeluste consumenten die dit najaar in Utrecht worden verwacht.

 

 Hoog gewaardeerd

Vorig jaar werden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 53.580 bezoekers verwelkomd. 96% beoordeelde de sfeer als (zeer) goed en de beurs werd met een 7,6 hoog gewaardeerd. De tevredenheid over het aanbod steeg naar 81% (2006: 74%). Bovendien gaf 21% van het bezoek aan een order te hebben geplaatst t.o.v. 18% in 2006, dat wil zeggen bijna 600 orders extra.

Voor meer info rmatie zie : Kampeer en Caravanjaarbeurs

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
025623
Onthoud mijn gegevens!