Kampeer & Caravan beurs 2008 in de Jaarbeurs te Utrecht

ImageVakantie achter de rug dan nu naar de jaarbeurs en al die leuke nieuwe dingen bekijken!
Deze beurs laat alles zien wat er zoal te koop is op het gebied van tenten en caravanland.
Nederland is en blijft een echt kampeer- en caravanland en met de zomervakantie in het vooruitzicht verheugen vele eigenaren van kampeervoertuigen zich weer op een reis naar een verlokkelijke bestemming in binnen- en buitenland. Gebruikers van caravan, kampeerauto of vouwwagen genieten van een vakantie met maximale mobiliteit en de behoefte om erop uit te trekken wordt van jaar tot jaar groter.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt gehouden van 16 tot en met 22 oktober 2008.


Impressie vorig jaar

Beursorganisator VNU Exhibitions en de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie (KCI) zijn alweer in volle gang met de voorbereidingen voor deze jaarlijkse nationale kampeermanifestatie. Nagenoeg alle fabrikanten, importeurs, groothandelaren van kampeermiddelen, toeleveranciers en met de branche verwante industrieën zullen dit najaar het allernieuwste aanbod in Jaarbeurs Utrecht presenteren.

Impressie vorig jaar


 Gezinnen
De vele liefhebbers zullen op de beurs compleet op hun wenken worden bediend en kunnen heerlijk voorproeven van alle nieuwe mogelijkheden en bestemmingen. De beursorganisatie heeft plannen in voorbereiding voor extra aandacht aan kamperende gezinnen. Uitbreiding wordt verwacht in de segmenten kampeerauto’s en stacaravans. Vooral de vraag naar kampeerauto’s stijgt spectaculair. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn al 35% meer kampeerauto verkocht dan in dezelfde periode van 2007. Uitschieter was april met een verkoopstijging van 68%. Marit van Bohemen en Sander Janson, bekend van het tv-programma Campinglife presenteerden vorig jaar vier keer per dag de Campinglife quiz.
 Vernieuwde producten
Het aanbod op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008 omvat verder tour- en vouwwagens, caravans, tenttrailers, voortenten, bagage- en aanhangwagens, onderdelen, moderne accessoires, info rmatie over verzekeringen, belastingen, toerisme en recreatie in binnen- en buitenland. De exposanten zullen weer een breed scala aan vernieuwde producten en toepassingen introduceren. De extra ruimte op het buitenterrein van Jaarbeurs Utrecht zal worden benut voor gevarieerde doe-activiteiten, gericht op de vele tienduizenden kampeerbeluste consumenten die dit najaar in Utrecht worden verwacht.


 Hoog gewaardeerd
Vorig jaar werden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 53.580 bezoekers verwelkomd. 96% beoordeelde de sfeer als (zeer) goed en de beurs werd met een 7,6 hoog gewaardeerd. De tevredenheid over het aanbod steeg naar 81% (2006: 74%). Bovendien gaf 21% van het bezoek aan een order te hebben geplaatst t.o.v. 18% in 2006, dat wil zeggen bijna 600 orders extra.

Voor meer informatie zie : Kampeer en Caravanjaarbeurs

Reacties

Beste Hobby,

Leuk artikel en sfeerimpressie van de jaarbeurs voor kamperen. Ben je er elk jaar bij? HEt interessantste is zowel de gemoedelijke sfeer als het aanbod wat samen komt.

Groetjes,

Janneke - <a href="http://www.lacet.nl/chalet-te-koop" title="chalet">chalet</a> - Lacet

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
23446b
Onthoud mijn gegevens!