Hobby Festival in Gulpense overdekte passage.

 Groot bezoekersaantal vorig jaar reden herhaling succesvolle hobbymarkt.

GULPEN, 20070815 -- Zondag 30 september bruist het wederom van de creativiteit in de overdekte winkelpassage van winkelcentrum 't Gulper Hart in Gulpen. Harlekino Hobby organiseert deze zondag voor de 2e maal het Hobby festival, een leuke en levendige hobbymarkt, van 10.30 tot 16.00 uur.

"Er bleek vorig jaar een grote behoefte te zijn aan een niet zo massale en bovenal informatieve hobbymarkt, waar de demonstratrices tijd en aandacht aan hun hobbytechniek en aan de klant kunnen geven" vertelt Marjo, uitbaatster van de hobbyspeciaalzaak die al bijna 10 jaar gevestigd is in Gulpen.

 "Normaal heropenen we het hobbyseizoen half september met een demonstratie van die nieuwste hobbymaterialen en technieken. Maar deze keer pakken we het wederom grootser aan." Vele kraampjes zullen gevuld worden door de meest uiteenlopende creatieve hobby's.

 

 

Er zijn o.a. demonstraties/kraampjes met:

* Kralen en sieraden maken
* Pergamano technieken
* Kerstkaarten maken
* Embossing technieken
* Scrapbooking materialen
* Stempel technieken
* Borduren op papier van Erica Fortgens
* Ponstechnieken met o.a. borduurponsen
* Werken met cirkel-,rechthoek-, en ovaalsnijders
* Verftechnieken met acryl voor kinderkamers en woondecoratie
* De nieuwste kaartenmaaktechnieken van Nelly Snellen
* Borduurmaterialen, leuke borduursetjes en pakketten.
* Shadowpaint, een aquareltechniek.
* En nog veel en veel meer.

Dus inspiratie opdoen door te zien hoe iets gemaakt wordt en tevens het eindresultaat kunnen bewonderen, dat is waar het op dit Hobby Festival om gaat. Dit zal bovenal versterkt worden door de alleen maar professionele demonstratrices die allemaal uitsluitend door Harlekino ingehuurd zijn om onze hobbyproducten te promoten.
Zo komen o.a. Annie Franssen en Dinie Sprakel ook demonstreren en workshops geven. Deze twee toppers in de Nederlandse hobbywereld hebben hun sporen reeds verdiend en gaven o.a. al diverse hobbyboekjes uit.
En wilt U zien hoe zij een workshop geven? Twee groepen deelnemers zijn 's morgens en's middags te volgen tijdens hun goed begeleidde workshop.
Natuurlijk is de winkel de hele dag geopend, ook gevestigd in de passage waar het Hobby Festival plaatsvindt..
En tot slot is er voor de kleintjes een gratis kinderattractie aanwezig op het Looiersplein, mogen ze gratis grabbelen in de grabbelton en kunnen ze gratis knutselen in de kinderknutselhoek.
Kortom, deze zondag zin in een leuk en creatief dagje uit, voor jong en oud, kom naar het Hobby Festival in Gulpen. Natuurlijk is de toegang en het parkeren gratis.

Harlekino Hobby is gevestigd in de Passage nummer 15, 6271 HA te Gulpen.

Voor meer info zie Harlekino Hobby

 

 

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
fc6e2b
Onthoud mijn gegevens!