Golf jaarbeurs 2008 in de Rai te Amsterdam

ImageZIEN EN BELEVEN
Rond de 150 exposanten bieden hun nieuwste producten aan, veelal met speciale beursaanbiedingen.

Volop entertainment:
De Telegraaf Trickshow met Joost Hage, demonstraties NGG, Masterclass Phil Allen (coach Joost Luiten), afvalwedstrijd tussen top-professionals, Longdrivers Indoor Championship met deelname van internationale topspelers... Wervelende Fashion Shows met 15 deelnemende merken.

SHOPPEN
GolfPlaza hardware shop: meer dan 250 m2 met fantastische aanbiedingen, veelal te testen op de drivingrange
Fashion Village: wel 90% uit de Fashion Show is hier te koop, en meer!

Golf Outlet:
200m2 echt voordeel

ACTIEF
Indoor drivingrange om de nieuwste stokken uit te proberen.
Twee afslagmatten voor “starters & ladies only” met deskundige begeleiding.
Maar liefst 11 simulatoren, waarvan 2 speciaal voor het putten.
Meerdere greens en een speciale Chip & Putt area.

Kids Course, het domein voor de jongste golfgeneratie
PRIJZEN WINNEN
Bij praktisch alle onderdelen zijn prachtige prijzen te winnen en via deelname aan de wedstrijdjes steunt u ook nog het goede doel.

UW GOLFPLEZIER IS HUN GOLFPLEZIER!
Een golfsimulator voor het LUMC: Ziek zijn en toch nog sporten?! Steun dit goede doel. Zie voor details het programma en de overige site onderdelen.

EEN KORTE TERUGBLIK OP AMSTERDAM GOLF 2007...
Op 2, 3, en 4 maart 2007 vond de eerste editie van Amsterdam Golf plaats, het grootste indoor golfevenement ooit in Nederland gehouden.
In de bijna 10.000 m² grote Hollandhal van de Amsterdam RAI heeft het publiek drie dagen lang veel golfplezier mogen beleven.
Amsterdam Golf 2007 heeft velen een bijzonder dagje uit bezorgd.
Ruim 10.000 bezoekers, en dit is zelfs exclusief de vele jeugdigen onder de 13 jaar met vrije toegang, mochten we verwelkomen. Van jong tot oud, van beginnend golfer tot professional, iedereen was bijna onverdeeld van mening dat het evenement in deze opzet een groot succes was.

Niet alleen waren de tribunes afgeladen bij elke trickshow van Joost Hage, maar ook de modeshows, golfsimulators, driving ranges, demonstraties en de shop van GolfPlaza waren telkens druk bezocht.
De belangstelling vanuit de media was ook overweldigend. Niet alleen de schrijvende pers, maar ook radio en TV hebben van de vele activiteiten verslag gedaan: van de opening door Erica Terpstra, samen met wereldkampioenen Wil Besseling en Joost Luiten, op vrijdag, tot en met de afsluitende huldiging door Ruud Gullit van het kampioensteam (incl. Tim Sluiter!) op zondag.
Hij mocht deze golfers tevens de eerste Amsterdam Golf Awards uitreiken voor hun bijzondere verdienste binnen de golfsport. Organisator Holland Golf Events en de ruim honderd exposanten kijken dan ook met een goed gevoel terug op deze eerste Amsterdam Golf en zijn inmiddels weer druk bezig met de voorbereidingen het komende evenement: Golfend Nederland wacht op Amsterdam Golf 2008!

Golf IS entertainment, kom kijken en doe mee!
Modeshow
Per dag zullen verschillende malen shows worden gelopen op de catwalk van de Fashion Show. Functionele en modieuze kledingitems van de bekende golfkleding merken maken deze etalage voor het nieuwe seizoen compleet. Enthousiast geworden? Dan meteen naar Fashion Village om een super outfit direct aan te schaffen!


Joost Hage
Deze virtuoos op golfgebied staat enkele malen per dag garant voor de wervelende Telegraaf Trickshow met speciaal voor deze gelegenheid vernieuwde elementen. Interactief en ondersteund door geweldige muziek zal hij de beginnende en gevorderde golfer versteld doen staan van zijn kunsten.

Masterclass
Phil Allen, o.a. de coach van Joost Luiten, zal vrijdag op het 500 m2 grote Spektakelplein twee keer een Masterclass geven met niemand minder dan de ex-topspeelster Nienke Nijenhuis.

Zelf golfen!
Heerlijk om de kunst af te kijken van de vele topgolfers die op Amsterdam Golf aanwezig zullen zijn, maar ZELF DOEN hoort er hier natuurlijk ook helemaal bij, voor iedereen!


Op meerdere simulatoren kan het publiek strijden om de “neary” en de "longest drive". Een hole-in-one wordt weer op bijzondere wijze beloond. Op de zogenaamde "long putt" simulator kan men zijn putt-kwaliteiten meten op de beroemde 18e hole van St.Andrews...
Er zijn maar liefst 18 afslagplaatsen op de driving range om de clubs van de aanwezige stokkenmerken eens uit te proberen.
Op de simulator van Sport1 kunt u oud-sporters gadeslaan, maar u kint hier ook zelf een balletje slaan.
Op de Chip & Putt area van het KLM Open kunt u zelf aan de slag en demonstreren professionals de kneepjes van het vak.
Ook mensen die nog nooit een “stok” hebben vastgehouden kunnen hun eerste ballen slaan in een afslagkooi of op de driving range voor Starters & Ladies Only. En ook zij zijn welkom op onze greens. Dit alles natuurlijk onder deskundige begeleiding. Al nieuwsgierig? Het prijzenpakket dat Amsterdam Golf voor de winnaars in petto heeft is bijna te mooi voor woorden...

Bij diverse organisaties is informatie te verkrijgen over alles wat met deze sport te maken heeft.

Meer over komende optredens en activiteiten wordt geleidelijk aan gepubliceerd op deze site. Kijk dus geregeld om op de hoogte te blijven van wie er gaan komen en wat ze gaan doen...

Kids Course
De jeugd heeft de toekomst, zeker bij golf! Speciaal voor hen in het weekend een eigen domein waar ze onder leiding van de Fun Factory op een speelse manier kennis kunnen maken met de bal en de verschillende stokken...en om te laten zien wat ze natuurlijk al kunnen!

Voor meer info zie Amsterdam Golf

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f753bc
Onthoud mijn gegevens!