De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs “Gezond Leven 2008” te Utrecht

ImageGezond Leven is dé beurs voor iedereen die actief bezig is met zijn gezondheid. De Nationale Gezondheidsbeurs voor wie Langer Gezond wil Blijven.

Al direct bij de entree volg je met het beursmagazine de Gezond Leven Preventie Tour. Een wandelroute die langs diverse gezondheidspaviljoens gaat en door verschillende zones met méér dan 100 standhouders.

Themazones
De beurs is onderverdeeld in de volgende themazones:

Hoe gezond ben ik?
In de Zone Medisch worden al je medische vragen beantwoord, zoals over je ogen, gezond zwanger worden en zijn, over gezond slapen, gezonde bloeddruk en veel meer. Oog Paviljoen
Oor Paviljoen
Gezond Zwanger Worden Paviljoen
Gezond Zwanger Zijn Paviljoen

 

 

Heerlijk Gezond Eten
In de Zone Voeding krijg je alle vragen beantwoord over wanneer ben je te dik, hoe herken ik gezonde en ongezonde vetten, heeft voedsel effect op het gedrag van mijn kind, hoe kook ik gezond, wat is gezond en wat niet en veel meer. Ga voor Gezonde Voeding!
Paviljoen Voeding





Dagelijkse verzorging en gezond leven
In de Zone Verzorging zijn Huidtherapeuten, Mondhygiënisten en Tandartsen aanwezig. Je vind er o.a. alles over je Mondgezondheid (check je tandvlees!), maar ook over kronen, poetsen en optrekkend tandvlees.
In het Huid Paviljoen kun je terecht voor vragen aan de Huidtherapeuten.
Paviljoen Mondzorg en het Huid Paviljoen



Ga voor Gezonde Kuren!
De Zone Kuren en Therapieën loop je binnen vanuit de Zone Voeding en de Zone Verzorging. Bewonder de Thalasso centra in Tunesië en leer alles over de ontspanning van Water Therapie. Sauna, waterbehandelingen, massages en veel meer in deze heerlijke zone.






Een volledige check-up
De Overige Zones op Gezond Leven 2008 zijn de Zones Sport / Avontuur en Veilig en Gezond Wonen. Test uw conditie op de Runners loopband! Bezoek de Eet en Beweeg Truck voor een volledige check-up.

Thema Sport en Avontuur
Sport en Avontuur biedt sport, homefitness, trainingsprogramma’s, wandelroutes en vakantiereizen. Alles op het gebied van Sporten en Reizen.

Actief zijn en veel bewegen om je gezond te voelen en langer gezond te blijven. Dus Sport is goed voor lijf en leden! Een leven met veel sport en bewegen beschermt onze gezondheid en maakt gezonder. Sporten heeft vele voordelen en is vooral preventief! Met sporten bouw je een gezonde weerstand op.

Sport en Avontuur staat ook voor actieve reizen, recreatie en vrijetijdsbesteding. Ga erop uit om te ontspannen! Ga op reis voor een dag of een week, of langer. Reis en geniet. Verleg je grenzen.

Gezond Leven 2008: 25, 26 en 27 januari 2008 – Jaarbeurs Utrecht

vrijdag 25 januari 2008 10.00 - 17.00 uur
zaterdag 26 januari 2008 10.00 - 17.00 uur
zondag 27 januari 2008 10.00 - 17.00 uur
Entree: € 15,- per persoon (of € 12,- tegen inlevering van kortingsbon)

Voor meer info zie De Nationale Gezondheidsbeurs

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
acc20f
Onthoud mijn gegevens!