Hobby evenement Taart&Trends 2011

 Hét evenement voor hobbybakkers, cupcake bakkers, taartdecorateurs en suikerkunstenaars. Met o.a. demonstraties, wedstrijden, workshops, en verkoop van ingrediënten en benodigdheden. Met als toef op de taart op 7 oktober seminars van meester patissier en meester kok Rudolph van Veen, bekend van Life4you met Carlo Boszhard en Irene Moors van RTL4 en The Taste of Life. Op 7 & 8 oktober zijn er masterclasses van toppatissier Jeroen Goossens, bekend van de bruidstaart van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, trainer van het Australisch patisserie team en uiteraard bekend van de masterclasses tijdens Taart&Trends 2010. Lees verder...

Paaseiermarkt “ Kunst op eieren “ in Roden

 Voor de zevende maal "Twee dagen in de ban van het versierde ei"
Op 2 en 3 April 2011 in Hotel "Onder de Linden"in Roden.

U kunt op deze expositie zien en vooral uitleg krijgen hoe eieren in alle vormen en maten verheven worden tot ware kunstwerkjes.

 

 

 

 

 

Lees verder...

VerzamelaarsJaarbeurs 20 en 21 november

 Michael Jackson expositie en meet & greet Star Wars acteurs

De komende VerzamelaarsJaarbeurs vindt plaats in het weekend van 20 en 21 november in de Jaarbeurs Utrecht. Een bijzondere editie, want de beurs bestaat in november 30 jaar. De officiële Nederlandse Michael Jackson fanclub stelt zijn meest kostbare en bijzondere items beschikbaar. Daarnaast zijn er acteurs van de sciencefiction filmserie Star Wars aanwezig voor signeer- en fotosessies. Ook wordt het eerste exemplaar van het ultieme boek over het fenomeen verzamelen, Hebben is houden, in ontvangst genomen door een bekende Nederlandse verzamelaar. In dit boek analyseert socioloog Jaco Berveling de psyche van de verzamelaar en geeft hij antwoord op de vraag waarom mensen verzamelen. En zoals altijd op de VerzamelaarsJaarbeurs, de meest uiteenlopende voorwerpen verdeeld over tweeduizend kramen in vijf beurshallen.

Lees verder...

Unieke solo-editie van hedendaags kunstevenement (woensdag 13 t/m zondag 17 mei 2009)

 Art Amsterdam viert 25-jarig JUBILEUM met 120 solotentoonstellingen.

Uniek: 120 solo's
Directeur Anneke Oele van Art Amsterdam: "In dit bijzondere jaar, de 25e editie, heb ik gekozen voor dit unieke solo-concept, waarbij alle 120 galerieën op minstens 25 vierkante meter van hun stand het werk van één kunstenaar brengen. Solopresentaties geven namelijk een goed, breed beeld van het werk van één kunstenaar, en brengen tegelijk spanning en rust op de beursvloer. Dit resulteert in een prachtige tentoonstelling met 120 solo's met werk van één kunstenaar, dat is uniek op een hedendaags kunstevenement."
Zo brengt Galerie Willy Schoots maar liefst 100 vierkante meter werk van Armando, komt Artitled uit Berghem met een solo van Daniel & Geo Fuchs, en Koraalberg uit Antwerpen met Warre Mulder. Galerie Onrust brengt een solo van Peer Veneman, Kunsthandel Rueb komt met een installatie van wijlen Ritsaert ten Cate en Galerie Ferdinand van Dieten-dÉendt brengt de Marokkaanse Mounir Fatmi. Galerie Tanya Rumpff exposeert een solo van Jurriaan Molenaar, Galerie Majke Hüsstege komt met Rozemarijn Westerink, Galerie Helga Hofman met Marliz Frencken en de Duitse galerie Conrads met werk van Leo de Goede.

 

Lees verder...

Koninklijke Landmacht schiet op de Huishoudbeurs

ImageDe Koninklijke Landmacht is ook weer aanwezig op de Huishoudbeurs. Dit keer presenteert zij zich op een wel zeer bijzondere manier. Alle bezoeksters van de Huishoudbeurs 2009 krijgen de kans om eens als militair te schieten. In twee schietcontainers krijgt iedereen de kans om te laten zien of men geschikt of ongeschikt is om als militair door het leven te gaan. Valt het tegen? Dan niet getreurd. Voor iedereen heeft de landmacht een aardig presentje, maar de beste schutters worden uitgenodigd voor een hapje en een drankje op het terras boven op de schietcontainers. Lees verder...

Kampeer & Caravan beurs 2008 in de Jaarbeurs te Utrecht

ImageVakantie achter de rug dan nu naar de jaarbeurs en al die leuke nieuwe dingen bekijken!
Deze beurs laat alles zien wat er zoal te koop is op het gebied van tenten en caravanland.
Nederland is en blijft een echt kampeer- en caravanland en met de zomervakantie in het vooruitzicht verheugen vele eigenaren van kampeervoertuigen zich weer op een reis naar een verlokkelijke bestemming in binnen- en buitenland. Gebruikers van caravan, kampeerauto of vouwwagen genieten van een vakantie met maximale mobiliteit en de behoefte om erop uit te trekken wordt van jaar tot jaar groter.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt gehouden van 16 tot en met 22 oktober 2008.

Lees verder...

Zinnenprikkelende liedjes uit de Gouden Eeuw

 In het midden van de Gouden Eeuw hadden de dominees flink de wind er onder. De strenge kerkvaders konden echter niet verhinderen dat in de herbergen van Holland een ongekend populaire liedjescultuur ontstond die de geneugten van de zinnelijke lusten in detail bezong. Met een paar violen en pakkende deuntjes als ’En o Minnelust’ en ‘k Heb meenigh Pint en Kan’ stonden de uitspanningen van Jan Steen op hun kop. Op zondagmiddag 6 juli zal het trio Twee violen en een Bas de onbekende Nederlandse folkmuziek uit de 17e en 18e eeuw laten horen in theatertuin Sela.

 

Lees verder...

Pompoenenwedstrijd in Demen

 Op 7 september wordt een pompoenenwedstrijd gehouden in de Tuinen in Demen.

 

Het gaat hierbij om de mooiste pompoen.

Een kundige en ervaren jury zal de drie mooiste pompoenen kiezen uit de inzendingen. De winnaars krijgen een leuke prijs!

De uitslag zal rond half vier bekend worden gemaakt door de voorzitter van de jury.

Tot 5 september is aanmelden mogelijk.

Lees verder...

Ook dit jaar weer Hobby en verzamelmarkt op de Meppeldagen

ImageOok dit jaar wordt in samenwerking met de Nederlandse vereniging ”De Verzamelaar” afdeling Noord en de Winkeliersvereniging Kruisstraat/Putstoel weer haar gezellige hobby-en verzamelmarkt georganiseerd.
Alle zes Donderdag Meppeldagen presenteren hobbyisten en verzamelaars hun fraaie collectie. Speciaal onderdeel is de ”Kraam van de Dag”.
Ook zijn er dit jaar weer Oude Ambachten bij. Natuurlijk is er ook weer de vitrine met daarin het te raden ”Voorwerp van de Dag”.

Elke donderdag is er weer een kadobon van € 25,- te winnen en de originaliteit prijs van € 10,- (te besteden in de Kruisstraat) Lees verder...

Dahlia bloemencorso in het Achterhoekse Lichtenvoorde

ImageDahliabloemencorso in het Achterhoekse Lichtenvoorde Zondag 14 september 2008 is het Achterhoekse Lichtenvoorde het toneel voor het op een na grootste en een van de meest spraakmakendste Dahliabloemencorso's van Nederland. Vanaf 14.00 uur trekken 20 indrukwekkende, metershoge corsowagens door de straten. Vooraf kunt u genieten van straattheater; aanvang 12.30 uur. Tribunes, horeca, toiletgelegenheid langs de corsoroute. Lees verder...

Spectaculaire demonstraties rondom ‘countrydieren’

ImageCastlefair Vorden: 20 t/m 24 augustus 2008.

Castlefair Vorden is al dertien jaar hét hoogtepunt van de zomer. Ook dit jaar valt er weer heel veel te beleven, ontdekken én genieten op de kasteelweide van Kasteel Vorden. Want de Castle Fair staat voor een groen, actief en avontuurlijk buitenleven.
De spectaculaire demonstraties rondom de ‘countrydieren’ zijn echte publieksfavorieten. Zo zijn er wervelende shows met paarden in de hoofdrol en jachtproeven met getrainde honden. Maar ook de duikvluchten van roofvogels blijven intrigeren. Wederom dit jaar is er weer een spannend parcours ingericht waarbij u zelf kan ervaren wat echt terrein rijden inhoudt. Stap in bij een van de ervaren instructeurs en beleef wat een jeep allemaal kan.
Vijf dagen Castle Fair is Country Living op z’n best!Lees verder...

Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht 2008

 Extra aandacht voor kamperende gezinnen

 

Nederland is en blijft een echt kampeer- en caravanland en met de zomervakantie in het vooruitzicht verheugen vele eigenaren van kampeervoertuigen zich weer op een reis naar een verlokkelijke bestemming in binnen- en buitenland. Gebruikers van caravan, kampeerauto of vouwwagen genieten van een vakantie met maximale mobiliteit en de behoefte om erop uit te trekken wordt van jaar tot jaar groter. Na terugkomst kan de voorpret voor de volgende vakantie en de oriëntatie op nieuwe aankopen alweer beginnen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die wordt gehouden van 16 tot en met 22 oktober 2008.

Lees verder...

Lifestyle Village 2008 op Renbaan Duindigt te Wassenaar

 Van vrijdag 27 juni tot en met zondag 29 juni wordt de exclusieve outdoorfair op Renbaan Duindigt te Wassenaar gehouden.

Een zestigtal standhouders zullen u een gevarieerd aanbod aanbieden op het gebied van Art&Culture, Antiques, Fashion& Trends, House & Garden, Reizen, juwelen, wijnen, Second Home en nog veel meer luxe lifestyle producten. Vele deskundigen zijn aanwezig om u bij te praten over trends en voorzien van tips en adviezen.

De Lifestyle Village, die i.s.m. Renbaan Duindigt wordt gerealiseerd, zal het karakter hebben van een Horse-Event gecombineerd met een outdoorfair.

Lees verder...

Workshop papier-maché in Spanje

 Jaarlijks wordt in Alicante, aan de Costa Blanca het bekende feest "Las Hogueras'gevierd. Alle wijken van de stad zijn dan een jaar bezig geweest met het maken van enorme beelden. De soms wel twintig meter hoge sculpturen zijn gemonteerd op een houten frame, verfraaid met papier-maché, kunststof, was en verf.
In de week van 17-24 juni worden deze kunstzinnige bouwwerken in de straten van de stad opgebouwd en zijn zij voor het grote publiek te bewonderen. Op de laatste dag van de week worden al deze sculpturen met het nodige ceremonieel en onder begeleiding van vuurwerk in brand gestoken. Lees verder...

De Nieuwe trend op de VerzamelaarsJaarbeurs: vintage!

ImagePersbericht
Utrecht, 25 maart 2008

Net als alles in het moderne bestaan is ook verzamelen aan trends onderhevig. Op dit moment staat vintage in het brandpunt van de belangstelling, zowel op het gebied van mode en kleding, als van woninginrichting en styling. Uiteraard heeft deze trend zijn weerslag op de voorkeur van hedendaagse verzamelaars.
Zij leggen collecties aan van vintage interieurartikelen, design meubels en lampen of van vintage kleding, horloges, zonnebrillen, sportschoenen en handtassen. Een aantal eigentijdse verzamelingen op het gebied van vintage mode worden geëxposeerd tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht op 5 en 6 april.
Te zien zijn dan een collectie hoeden met kunstbloemen, een collectie damesjaponnen met historisch juiste accessoires en een collectie schoenen met bijpassende handtassen uit de tweede helft van de vorige eeuw, alle bij elkaar gebracht door privé-verzamelaars. Lees verder...

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen 2008 in de Brabanthallen in den Bosch

 Het barst van de creativiteit tijdens de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen!

Is kaarten maken of scrappen uw hobby? Dan mag u deze grootste beurs voor kaartenmakers en scrappers niet missen. Met meer deelnemers en workshops dan ooit.

De beurshal wordt omgetoverd tot een waar creatief luilekkerland. De beginner, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen. U vindt er de laatste trends, de nieuwste technieken, de mooiste materialen en de leukste workshops.

 

 

Lees verder...

Kunstliefhebbers en -verzamelaars treffen op Art Amsterdam de top van de Nederlandse galeriewereld

ImageArt Amsterdam 2008 in de Rai, in teken van kunst verzamelen.

Op Art Amsterdam komen kunstverzamelaars meer dan ooit aan hun trekken.
Op de centrale tentoonstelling ‘Het Collectiegebouw’ ontvouwt Museum Boijmans Van Beuningen zijn plannen voor een nieuw depot voor het bewaren en tonen van kunst van o.a. privé-verzamelaars. Ook is er tijdens Art Amsterdam een speciaal symposium over de relatie tussen musea, privé- en bedrijfscollecties. Verder worden zo’n 50 internationale kunstverzamelaars uitgenodigd voor een speciaal VIP-bezoek aan Art Amsterdam, en mogen zestig jonge, aankomende kunstverzamelaars tussen 17 en 22 jaar deelnemen aan de Dag van de beginnende kunstverzamelaar. Zij worden geadviseerd door gerenommeerde verzamelaars die hen een hele dag begeleiden”, aldus Art Amsterdam-directeur Anneke Oele die hiermee inspeelt op de toenemende belangstelling voor het verzamelen van hedendaagse kunst.

Actie van Hobby Blogse voor gratis kaarten voor Art Amsterdam!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over het maken van een kunstwerk wat je zelf gemaakt hebt, stellen wij enkele vrijkaarten beschikbaar voor de Kunstbeurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto's. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes, Redactie Hobby Blogse

 

Lees verder...

Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht

ImageVerzamelaarsJaarbeurs voorjaar 2008
Europa’s grootste evenement op het gebied van verzamelen: dat is de VerzamelaarsJaarbeurs die op zaterdag 5 en zondag 6 april plaats vindt in de Jaarbeurs Utrecht. Zoals altijd gehouden in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs.

Op ruim 2000 kramen verdeeld over vijf hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot seventies schemerlampen, en van serviesgoed tot zakhorloges. Voor wie graag rondstruint op rommelmarkten of snuffelt in tweedehands winkeltjes en antiekzaken is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs een waar paradijs. Bovendien zijn er het hele weekend speciale tentoonstellingen, presentaties, demonstraties en signeersessies.
Tijdens deze editie staat eigentijds verzamelen op het gebied van vintage mode en accessoires centraal. Het Nederlands Hoedenmuseum exposeert een selectie van honderd dameshoeden met bloemen, de tentoonstelling ‘Van top tot teen’ laat een collectie feestelijke jurken zien vanaf 1930, compleet met bijpassende accessoires en aangevuld met een verzameling schoenen en handtassen. Speciaal voor de voorjaarsbeurs staan op twee locaties weer een groot aantal old-timers opgesteld. Lees verder...

Woonidee Nederland onder grote belangstelling van de pers geopend

ImageIn de Jaarbeurs Utrecht is de nieuwe beurs Woonidee Nederland op woensdagochtend 27 februari onder grote belangstelling van de pers geopend. Deze woonbeurs presenteert op 15.000 vierkante meter expositieruimte een afwisselende mix van kleine woonwinkels en grotere aanbieders.

Een duidelijke rode draad bij de exposanten is de presentatie van de laatste woontrends en de aandacht voor sfeervolle woonstijlen. Zowel internationaal als nationaal designtalent is vertegenwoordigd op de beurs. Opvallend is de stand van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht waarbij bezoekers meewerken aan het totstandkomen van een interieur. Woonidee Nederland biedt een compleet aanbod met exposanten uit alle interieursegmenten; van banken tot bedden, van bouwen tot baden, van keukens tot tuinaccessoires.
Woonidee Nederland is geopend tot en met zondag 2 maart.
Doordeweeks van 11.00 tot 22.00 uur, in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur.
Toegangsprijs € 9,50 Lees verder...

Landgoedfair Beeckestijn opent het nieuwe buitenseizoen

 Estate Events viert in de lente van 2008 het vierde lustrum van Landgoedfair Beeckestijn. Al twintig jaar is de fair dè plek om het nieuwe buitenseizoen in te luiden. In de stijlvolle entourage van het eeuwenoude park Beeckestijn genieten zij van sfeervolle workshops en stands met stijlvolle landelijke én luxe producten.

Heerlijk Buitenleven
In de 20 jaar dat op Landgoed Beeckestijn de Fair wordt georganiseerd, zijn er vele andere buitenbeurzen met een zelfde karakter bij gekomen. En toch blijft Landgoedfair op Beeckestijn ongeëvenaard.

Lees verder...

Golf jaarbeurs 2008 in de Rai te Amsterdam

ImageZIEN EN BELEVEN
Rond de 150 exposanten bieden hun nieuwste producten aan, veelal met speciale beursaanbiedingen.

Volop entertainment:
De Telegraaf Trickshow met Joost Hage, demonstraties NGG, Masterclass Phil Allen (coach Joost Luiten), afvalwedstrijd tussen top-professionals, Longdrivers Indoor Championship met deelname van internationale topspelers... Wervelende Fashion Shows met 15 deelnemende merken.

SHOPPEN
GolfPlaza hardware shop: meer dan 250 m2 met fantastische aanbiedingen, veelal te testen op de drivingrange
Fashion Village: wel 90% uit de Fashion Show is hier te koop, en meer!

Golf Outlet:
200m2 echt voordeel

Lees verder...

Woonidee jaarbeurs te Utrecht

 De leukste woonbeurs voor héél Nederland. 5 dagen vol wooninspiratie, de nieuwste trends, de leukste merken, de bekendste namen én heel veel gratis gimmicks én professioneel advies! Elke dag een doorlopend styling metamorfoseshow. Stylisten laten zien welke invloed kleuren, meubels, stoffen en accessoires kunnen hebben op sfeer en beleving.

Boeiende workshops, lezingen en demonstraties op het Woonkrant ideeënplein.


Maak zelf je eigen superhippe poef of volg een workshop mozaïeken.

Op het buitenkamerplein krijg je de nieuwste tuin, terras en balkonadviezen.

Op het kinderkamerplein: de hipste kinderkamers, alle stijlen, alle mogelijkheden.

Dé állernieuwste trends en ontwerpen! Heet van de naald: zo vanuit de wereldberoemde Möbelmesse in Keulen.

Neem foto's of tekeningen mee van je huis en laat je gratis adviseren door één van de vele woonstylisten.

 

Actie van Hobby Blogse voor gratis kaarten voor de Woonidee Beurs!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een verbouwing van een badkamer, w.c. ruimte, zolder of een nieuwe inrichting, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de WoonIdeebeurs.
Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm.
Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes,
Redactie Hobby Blogse

Lees verder...

Actief bezig zijn, gezellige dansavonden in prachtig hotel!

ImageOrganisatie Actief Ontspannen is een organisatiebureau met vernieuwende ideeën voor vrijetijdsbesteding in Nederland.
Door middel van zorgvuldig samengestelde arrangementen proberen zij een perfecte balans te zoeken tussen enerzijds een heerlijk ontspannen verblijf in een prachtig vier sterren hotel, en anderzijds dit verblijf te koppelen aan een gezonde leuke activiteit.
Met unieke actief ontspannen stijldansarrangementen bent u zeker van een geweldig weekend weg of avondje uit.
Ontmoet nieuwe mensen tijdens dit gezellige ongedwongen weekend en geniet met elkaar van een heerlijke avond muziek en dans.

Houd deze organisatie ook in de toekomst in de gaten voor meer geweldige arrangementen, of meld u aan voor de nieuwsbrief als u op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwste arrangementen.
Op zaterdagavond vrijdansen op live muziek, een heerlijk avondje uit. Organisatiebureau Actief Ontspannen verzorgd deze avonden. Het maakt niet uit op welk niveau u danst, of dat het al lang geleden is dat u voor het laatst gedanst heeft.

U kunt een volledig verzorgd avondje stijldansen op live muziek. Ook kunt u dit avondje aankleden met één of meerdere overnachtingen in het prachtige hotel Zuiderduin aan de Egmondse kust. In goede samenwerking met Zuiderduin zijn er zorgvuldig arrangementen samengesteld. Lees verder...

De aanrijding (Goed voor twee vrijkaarten voor de motorbeurs)

 Nog maar pas mijn rijbewijs goed voor 7 maanden rij plezier kwam er op die dag toch een eind aan.{voor de super Magna }
Zo als de dagen te voor op de motor naar mijn werk altijd binnen door is het niet zo druk.
Alles gaat prima rijd lekker achter een automobilist die ook naar zijn werk gaat denk ik .
we Rijden op een voorrangsweg met een snelheid van 60 km.
maar dan de auto krijgt voorrang van een autobestuurder en ziet mij over het hoofd.
2 seconden later motor totaallos en met alle geluk van de wereld kom ik er met wat schaafwonden en heel veel spierpijn goed van af. Lees verder...

Vintage mode, dameshoeden en oldtimers

 Persbericht
Utrecht, 16 januari 2008

Te zien op de voorjaarseditie van de VerzamelaarsJaarbeurs

Modefans en autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de komende VerzamelaarsJaarbeurs, die plaatsvindt in het weekend van 5 en 6 april 2008 in de Jaarbeurs Utrecht. Het is Europa's grootste beurs voor verzamelaars, met de Mega Platen & CD Beurs als vast onderdeel. Ook dit jaar is er weer van alles op de beurs te vinden: van antiek speelgoed tot Chinees porselein en van artdeco lampen tot zilveren munten. Wat deze editie bijzonder maakt zijn de tentoonstellingen van enkele eigentijdse verzamelingen van vintage damesmode, bloemrijke hoeden en kleurige oldtimers.

Lees verder...

Tatjana en 55.000m² motorgekte op MOTORbeurs Utrecht 2008

 Persbericht
Utrecht, 17 januari 2008

In Jaarbeurs Utrecht van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari

Iedere motorrijder zal zich direct weer thuis voelen op MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari. Behalve veel te zien is er dit jaar ook weer veel te beleven op 's lands grootste motormanifestatie. Niemand minder dan Tatjana zal de beurs op zaterdag en zondag op z'n kop zetten met in totaal vier spetterende live optredens. De populaire actrice, zangeres en fervent motorrijdster is beide dagen om 13.00 en 15.00 uur te zien en te horen in de showtruck van Ten Kate op standnr. 11.F010.
Ook het tv-programma MotorXperience pakt groots uit en houdt dagelijks screentests voor beursbezoekers. Op het Activiteitenpodium zijn afwisselend leuke interviews, presentaties en spetterende shows van motorkleding, helmen en laarzen. Bezoekers zonder motorrijbewijs kunnen gratis kennismaken met het fenomeen motorrijden. Sportcommentatoren in spe krijgen de kans hun verbale capaciteiten te etaleren, met kans op aanwezigheid in een live uitzending van Eurosport. Ook aan spectaculaire stuntrijders zal het op MOTORbeurs Utrecht niet ontbreken.

 

Lees verder...

MEGA PLATEN & CD Beurs, James Brown en rockfoto’s George Dubose

 Persbericht
Utrecht, 16 januari 2008

Jaarbeurs Utrecht, 5 en 6 april 2008

Honderdduizenden, miljoenen elpees, singles, maxisingles, cd's en dvd's oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op de bezoekers van de Mega Platen & CD Beurs, die op zaterdag 5 en zondag 6 april plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht - zoals altijd in combinatie met de VerzamelaarsJaarbeurs. De wereldwijde belangstelling van muziekfanaten, popkenners, fans en deejays voor dit evenement mag dan hier en daar verbazing wekken, voor de liefhebbers en verzamelaars van popmuziek is deze tweedaagse niet meer weg te denken. Er omheen zijn natuurlijk weer allerlei exposities, presentaties van popboeken, signeersessies, filmvertoningen, live optredens en dj-sets.

Lees verder...

Motorbeurs 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht, 4 Machtige Motordagen

Kom ook naar de MOTORbeurs van 31 januari t/m 3 februari 2008!

MOTORbeurs Utrecht is de beurs voor motorliefhebbers. Tijdens deze 4 machtige motordagen zijn de hallen van Jaarbeurs Utrecht weer goed gevuld met nieuwe en tweedehands motoren, kleding, helmen, onderdelen en accessoires. Daarnaast is er volop motorspektakel en -entertainment. Voor editie 2008 is een imposante line-up van motorimporteurs, die hun nieuwe modellen presenteren in een speciale, sfeervol ingerichte hal. Ook BMW en Ducati zijn van de partij op de komende editie met hun nieuwe modellen.
Andere merken die kunnen worden bewonderd zijn Aprilia, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda, KTM, Moto Morini, Triumph, Moto Guzzi, Cagiva, Husqvarna, MV Agusta en Hyosung. Kortom, MOTORbeurs Utrecht biedt motorliefhebbers een complete beleving.

Actie van Hobby Blogse voor gratis kaarten voor de Motorbeurs!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een mooie motor die gerenoveerd of na een schade weer hersteld is of een beschrijving van een leuke motortrip, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de Motorbeurs.
Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes,
Redactie Hobby Blogse

Lees verder...

Recordaanbod en motorfun op Machtige Motordagen in de Jaarbeurs 2008

 Persbericht
Utrecht, 4 januari 2008

Recordaanbod en motorfun op Machtige Motordagen

Jaarbeurs Utrecht is van donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari 2008 ingericht als motorparadijs. Vele tienduizenden motorliefhebbers staan al weer te trappelen van ongeduld voor een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht, de vier Machtige Motordagen die traditioneel de start markeren van het nieuwe motorseizoen.
Beursorganisator VNU Exhibitions heeft een deelnemersveld bijeengebracht met duizenden nieuwe en gebruikte motorfietsen, in vele uitvoeringen en prijsklassen.

Lees verder...

Krea Doe Beurs 2008 in de jaarbeurs te Utrecht

 Van woensdag 5 tot en met zondag 9 november 2008 is het weer zover, dan openen wij onze deuren voor KreaDoe 2008. De grootste en meest veelzijdige hobbybeurs van Nederland. Noteer de datum dus alvast in uw agenda want dan is Jaarbeurs Utrecht 5 dagen lang omgetoverd tot een waar hobbyspektakel.

In een ontspannen en gezellige sfeer maakt u kennis met de nieuwste technieken, materialen en trends op het gebied van tal van creatieve hobby's. Van breien, scrapbooking, borduren en het maken van sieraden tot alles op het gebied van keramiek, poppen, stempels, papier, kaarten, wol en handwerk. Naast veel te zien, is er vooral veel te doen. De ruim 200 exposanten organiseren dagelijks tal van workshops en demonstraties.

Ook kinderen zijn welkom op KreaDoe. Op diverse stands kunnen zij zelf aan de slag tijdens leuke, creatieve workshops. Ook is er professionele kinderopvang aanwezig zodat u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten als u zelf uw handen vrij wilt hebben tijdens uw beursbezoek.

 

Lees verder...

De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs “Gezond Leven 2008” te Utrecht

ImageGezond Leven is dé beurs voor iedereen die actief bezig is met zijn gezondheid. De Nationale Gezondheidsbeurs voor wie Langer Gezond wil Blijven.

Al direct bij de entree volg je met het beursmagazine de Gezond Leven Preventie Tour. Een wandelroute die langs diverse gezondheidspaviljoens gaat en door verschillende zones met méér dan 100 standhouders.

Themazones
De beurs is onderverdeeld in de volgende themazones:

Hoe gezond ben ik?
In de Zone Medisch worden al je medische vragen beantwoord, zoals over je ogen, gezond zwanger worden en zijn, over gezond slapen, gezonde bloeddruk en veel meer. Oog Paviljoen
Oor Paviljoen
Gezond Zwanger Worden Paviljoen
Gezond Zwanger Zijn Paviljoen

 

Lees verder...

Exposanten gezocht voor kijk- en beeldentuin “De Vlinder” te Coevorden.

ImageHet ontstaan van minicamping, thee-, kijk- en beeldentuin “De vlinder” Tijdens onze vakantie in 2001 stonden wij op een VeKaBo-camping in Noord-Holland. Op deze camping kwamen geen kindertjes en is bedoeld voor de “jonge” senioren.

De camping was gezellig aangelegd, met hier en daar leuke hoekjes, waar in mijn beleving wel kunst mocht staan, want dat zou de tuin en het kamperen nog aantrekkelijker kunnen maken.
Met mijn man, Rob, besprak ik mijn idee en zette het e.e.a. op papier. Een minicamping voor de 45-plusser (geen kinderen op de camping), die mooi is aangelegd en waarin beelden kunnen staan, welke gemaakt worden door de amateur-kunstenaar. Misschien nog een theetuin erbij, waar de toerist thee of koffie kon drinken in een vlindertuin en genieten van kunst en van alle gevleugelde vrienden. Er moesten natuurlijk op korte afstand ook nog wel fiets- en wandelroutes zijn.
Het mocht in ieder geval geen doorsnee minicamping gaan worden. Zou het bij dit idee blijven of………. Lees verder...

SIERAAD International Jewellery & Silver Design Fair

 6 t/m 9 December 2007, RAI Amsterdam

SIERAAD: van lijfsieraad tot show piece

Van 6 t/m 9 december 2007 vindt voor de zesde keer SIERAAD International Jewellery, Silver, Design Fair plaats in de RAI in Amsterdam.
SIERAAD is een internationale beurs waar edelsmeden en sieraadkunstenaars uit de hele wereld hun werk laten zien.
Voor de bezoekers is het mogelijk om tijdens SIERAAD in contact te komen met ontwerpers en direct bijzondere en originele sieraden te kopen. Daarnaast zijn er tentoonstellingen met het motto Traditie/Vernieuwing en vinden er sieradenshows plaats.

In 2006 werd het eerste lustrum gevierd met werk van ruim 120 internationale kunstenaars in de smaakvol ingerichte Europa Foyer in de RAI. Lees verder...

Margriet Winter Fair, winters kerstfeest in de Jaarbeurs!

Zin in een gezellig dagje uit?
 Kom kerstshoppen op Margriet Winter Fair en beleef december in één dag!

Zes dagen lang is het één groot, winters kerstfeest in de Jaarbeurs Utrecht. Drie hallen van de Jaarbeurs in Utrecht worden volledig in kerstsfeer gebracht. De Margriet plaza's, met inspirerende decoraties en de kerstmarkt met kerstlichtjes brengen u alvast in een feestelijke wintersfeer.

Kom kerstideeën opdoen voor de feestdagen op het gebied van koken, mode, beauty, en wonen. Koop leuke, nieuwe en verrassende cadeaus, kleding, make-up en kerstdecoraties.
Geniet van optredens van vele artiesten, interviews met bekende Nederlanders, ontmoetingen met de redactie, workshops en een wervelende modeshow.

Lees verder...

Verzamelaars beurs najaar 2007

ImageIn het weekend van 17 en 18 november 2007 vindt de grootste beurs in Europa op het gebied van verzamelen plaats in de Jaarbeurs Utrecht: de VerzamelaarsJaarbeurs.

Zoals altijd in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs.

Meer dan 2000 stands bieden alles wat er maar te verzamelen valt, van retro mode tot koekblikken uit grootmoeders tijd, en van antiek tot speelgoed. Voor wie houdt van rondstruinen op rommelmarkten en snuffelen in antiekzaken is de halfjaarlijkse VerzamelaarsJaarbeurs de hemel op aarde.

Daarnaast is er een onderhoudend omlijstend programma met speciale exposities, presentaties en signeersessies. Op het nieuwe Museumplein exposeren 40 verzamelaars hun collecties, het Mobiel Grafisch Museum demonstreert oude druktechnieken, de 400 rock t-shirts die de Venema T-shirt Collectie vormen geven een prachtig beeld van hedendaags verzamelen en op verzoek signeren diverse sterren uit films en tv-series.

Lees verder...

Pop, Beer en Hobbyfestival in Den Bosch

 ZATERDAG 15 DECEMBER 2007
Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch
(circa75 kramen)

Hartverwarmend voor jong en oud!

Op zaterdag 15 december wordt in de "Brabanthallen" in Den Bosch het Pop-Beer-Hobbyfestival gehouden.
Circa 75 marktkramen worden daar gevuld met alles op het gebied van poppen en beren, om te verzamelen (antiek) of om zelf te maken, tevens miniatuurstands en stands met andere creatieve hobby's.

 

 

Lees verder...

Krea Doe Beurs in de jaarbeurs te Utrecht

Voor de beurs in 2008 kijk hier!

Voor info 2007 zie hieronder. 

Van woensdag 31 oktober tot en met zondag 4 november is het weer zover en worden de deuren weer geopend voor alle creatieve hobbyisten van Nederland tijdens KreaDoe 2007. De grootste en meest veelzijdige hobbybeurs van Nederland.

In een ontspannen en gezellige sfeer maakt u kennis met de nieuwste technieken, materialen en trends op het gebied van tal van creatieve hobby's. Van breien, scrapbooking, borduren en het maken van sieraden tot alles op het gebied van keramiek, poppen, stempels, papier,kaarten, wol en handwerk. Naast veel te zien, is er vooral veel te doen! De ruim 200 exposanten organiseren dagelijks tal van workshops en demonstraties.

 

Lees verder...

Dé TUINBEURS 2008 in de Veemarkthallen te Utrecht

 In het weekend van vrijdag 1 februari t/m zondag 3 februari gaat de derde editie van de TUINBEURS van start in de Veemarkthallen te Utrecht.

Een gezellige en informatieve beurs voor mensen met groene vingers. Echt alles op het gebied van tuinieren is hier te vinden: van bloempot tot terrasstoel, van vijver tot zonnescherm, van bodembedekker tot fruitboom, etc. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op de TUINBEURS!

Naast het uitgebreide aanbod van bedrijven en hun voorlichtingen worden de bezoekers op de hoogte gebracht van de allerlaatste trends en snufjes op het gebied van de tuin en is er de mogelijkheid om lezingen en workshops bij te wonen.

Lees verder...

Tentoomstelling " Als een hobby kunst wordt

 Galmaarden: vrijdag 5 oktober 2007
Tijdens het weekend is het Baljuwhuis in Galmaarden het decor voor een brede waaier aan kunstwerken. Curieus en Zij-kant (Vrouwennetwerk van sp.a) organiseren onder de naam "Als een hobby kunst wordt..." een tentoonstelling waarin plaatselijke kunstenaars en hun kunstwerken centraal staan. Met deze expositie willen de initiatiefnemers zowel het artistieke als het socioculturele gebeuren in de regio ondersteunen en stimuleren. Ook beogen zij de lokale hobbykunstenaars samen te brengen en drempels te verlagen.
"Als een hobby kunst wordt ... wil voor lokale kunstenaars kansen creëren om hun werk aan het publiek voor te stellen en tegelijk het publiek de gelegenheid schenken om kennis te maken met plaatselijk talent." aldus Freddy Bellemans. Lees verder...

Hobby Festival in Gulpense overdekte passage.

 Groot bezoekersaantal vorig jaar reden herhaling succesvolle hobbymarkt.

GULPEN, 20070815 -- Zondag 30 september bruist het wederom van de creativiteit in de overdekte winkelpassage van winkelcentrum 't Gulper Hart in Gulpen. Harlekino Hobby organiseert deze zondag voor de 2e maal het Hobby festival, een leuke en levendige hobbymarkt, van 10.30 tot 16.00 uur.

"Er bleek vorig jaar een grote behoefte te zijn aan een niet zo massale en bovenal informatieve hobbymarkt, waar de demonstratrices tijd en aandacht aan hun hobbytechniek en aan de klant kunnen geven" vertelt Marjo, uitbaatster van de hobbyspeciaalzaak die al bijna 10 jaar gevestigd is in Gulpen.

Lees verder...

“Met taart naar de middeleeuwen” Is het thema van het Taart&Trends evenement!

 Geen middeleeuwse toestanden, maar mooie taarten, gemodelleerd suikerwerk, chocolade en cakejes passend binnen dit thema.

Kortom, voor expressief gedecoreerde taarten met marsepein, rolfondant of eiwitglazuur (Royal icing) zit u hier goed.

Er zijn demonstraties in diverse decoratie technieken, o.a. uitgevoerd door de prijswinnaressen van de "IloveCake" taartenwedstrijd en de Koekjesfee uit België. De Chocolade workshops worden verzorgd door patissierie Mercuurs, ambassadeur van Callebaut.

Lees verder...

Landelijke Zomer Kreafestatie in De Rijp

 De Zomer Kreafestatie 2007 bestaat uit een groot aantal produkt-presentaties van de allernieuwste hobby-produkten en zal verzorgd worden door leden uit de diverse design-teams van Creatief Centrum Nederland aangevuld met landelijk bekende demonstratrices en auteurs van Hobby-boeken.

Creatief Centrum Nederland biedt de creatieve consument middels Kreafestaties de mogelijkheid om zich te oriënteren in en kennis te maken met de enorme hoeveelheid aan nieuwe hobby-materialen.

Lees verder...