Schoolagenda met je eigen foto’s en eigen teksten leuk voor de kinderen!

 Blokker komt nu met een wel heel leuk idee. Een schoolagenda die je zelf helemaal kan samenstellen.

Dit is echt de "coolste" agenda voor het nieuwe schooljaar. Je maakt hem namelijk helemaal zelf. Met je eigen favoriete foto's, afbeeldingen en teksten.

Naast de duidelijke weekoverzichten met je eigen foto's is er ook ruimte voor roosters, cijfers, vakanties en persoonlijke gegevens.

Behalve deze schoolagenda is er nog meer.

 

 Agenda
Een agenda waar de vakantieherinneringen van vorig jaar nog instaan. Ook hier dezelfde mogelijkheden. De vele fotomogelijkheden op iedere pagina maakt de agenda tot een uniek product. Leuk om cadeau te doen maar ook voor eigen gebruik een zeer persoonlijk product. De pagina's zijn goed beschrijfbaar, maar u kunt agenda punten ook mee laten printen. De agenda start telkens in de maand waarin u de agenda maakt.


 Bureau agenda
Ook een bureau agenda behoort tot de mogelijkheden. De vele fotomogelijkheden op iedere pagina maakt de agenda tot een uniek product. Leuk om cadeau te doen maar ook voor eigen gebruik een zeer persoonlijk product. De pagina's zijn goed beschrijfbaar, maar u kunt agenda punten ook mee laten printen. De agenda start telkens in de maand waarin u de agenda maakt.

 Exclusieve Agenda
Wat is er niet leuker dan een mooie agenda waar je lievelingsfoto's in staan. Geen gesleep met een fotoboek, gewoon even je agenda pakken! Ook hier weer de vele fotomogelijkheden op iedere pagina waardoor de agenda tot een uniek product maakt. Leuk om cadeau te doen maar ook voor eigen gebruik een zeer persoonlijk product. De pagina's zijn goed beschrijfbaar, maar u kunt agenda punten ook mee laten printen. De agenda start telkens in de maand waarin u de agenda maakt.

Voor meer info zie Blokker

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
951c3e
Onthoud mijn gegevens!