Vakantie in een pipowagen in Frankrijk

 Beleef uw zomervakantie in een woon/zigeunerwagen op het platteland, waar de romantiek, de zonnebloemen en de zon u uitnodigen voor een onvergetelijk verblijf in de Drome Provencale, vlak naast ons boerderijtje. U zult er de stilte, de zon, de natuur en het gezang van de nachtegaaltjes tegenkomen. 's Avonds kunt u tijdens de zonsondergang genieten van uw eigen gegrilde vlees op de barbecue.

 

De voormalige boerderij ligt in de landelijke Valdaine Vallei, omgeven door bergen.
Waar het gezang van de cigales en nachtegalen klinkt, waar de luiken de kleur hebben van de blauwe lucht, waar de warmte van de zon van de Provençe u verwarmt en waar de geur van de lavendel van u een ware francofiel maakt.
In deze romantische omgeving waar kippen scharrelen, de honden op het erf luieren, en het paard in de wei loopt, gaan wij rozen maken.
De pipowagen heeft een eigen plekje in de weide. U kijkt over de (zonnebloem) velden naar de bergen en de dorpjes in de verte. De supergrote wagen is vrolijk en gezellig ingericht voor 4 personen, beschikt over een slaapkamer, een zitkamer, keuken, en eigen badkamer met douche en WC. Uiteraard ook verwarmd in de winter.


Workshops:ROZEN VAN PAPIER...
U kunt hier ook workshops rozen maken volgen in de Drôme Provençale.
Workshop rozen van papier.


ImageOp rozen zitten
Rozenknopjes, ontluikende rozen of rozen in volle bloei er ik u maken in mijn franse boerderij of pipowagen in de Drôme Provençale. De rozen worden gemaakt in natuurlijk getint crepepapier. Ontspannen bezig zijn met een mooi resultaat. Stap voor stap wordt u geleerd de roos te maken en al snel ontstaat de mooie bloem. Bovendien worden er pioenrozen en/of papavers.
De workshop duurt 2 of 3 dagen.
Uiteraard voor u in het Nederlands.
Voor (rozen)drankjes en hapjes wordt gezorgd.

 

U kunt ook bestellingen plaatsen en kunt hiervoor kiezen uit theerozen, oude Engelse rozen, wilde rozen, pioenrozen, papavers, open rozen en rozenknoppen.

Voor meer informatie zie Rozen van Papier

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c5e944
Onthoud mijn gegevens!