Moederdag Kreafestatie 2008 in De Rijp in Noord-Holland

 De Moederdag Kreafestatie 2008 bestaat uit een groot aantal produkt-presentaties van de allernieuwste hobby-produkten en zal verzorgd worden door leden uit de diverse design-teams van Creatief Centrum Nederland aangevuld met landelijk bekende demonstratrices en auteurs van Hobby-boeken.
Creatief Centrum Nederland biedt de creatieve consument middels Kreafestaties de mogelijkheid om zich te oriënteren in en kennis te maken met de enorme hoeveelheid aan nieuwe hobby-materialen.

 

Het programma van de Moederdag Kreafestatie 2008 is nog niet helemaal bekend. Hieronder een uiteenzetting van het programma van het Landelijke Zomer Kreafestatie 2007 zodat u een indruk kunt krijgen wat u mogelijk kunt verwachten.

 Er werd u gepresenteerd de grote hobby-hit van het afgelopen najaar: Christmas Decorations. Deze met behulp van metalen mallen gemaakte decoraties van papier kunnen als kaart verzonden worden, maar ook heel goed als kerst-decoratie in de kerstboom of aan de muur gehangen worden. 

 Vervolgens was er een presentatie met mallen van Anja Style, kaarten maken in de vorm van een waaier en dan in diverse modellen. Voorts waren er de Sterren Kaarten, gemaakt met metalen mallen in de vorm van een ster waar in combinatie met de nieuwste knipvellen prachtige kaarten van gemaakt kunnen worden. Ook Mattie de Bruine leverde een bijdrage aan deze kreafestatie met haar Luxe Label-Kaarten en wederom prachtige nieuwe knipvellen.

Kant op kaarten, maar dan van papier, dat is waar Paper Ribbon voor staat, gemaakt met behulp van nieuwe metalen mallen. Ook de mode op en met papier werd niet vergeten, speciaal voor u waren er 5 sets van 2 stuks metalen mallen, bestaande uit schoeisel en hoofddeksel en bijpassend papier onder de naam Funky Fashion.

Deze kreafestatie stelde u tevens in de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwste garen van Mettler, Silk Finish Multi. Nieuw waren ook de lichtgewicht kunststof mozaïeksteentjes in 5 soorten en tientallen kleuren en mozaïekknipvellen. Tenslotte gingen we ook nog even internationaal voor de Scrappers èn kaartenma(a)k(st)ers met een presentatie van een uitgebreide collectie Deens scrap-papier.

 Uiteraard was deze Zomer Kreafestatatie ook de gelegenheid om kennis te nemen van het volledige programma aan cursussen en workshops, dus kom langs en neem de Info-brochure inclusief inschrijformulier(en) mee!

 

 

 

De Moederdag Kreafestatie 2008 vindt plaats op zaterdag 19 april 2008 in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.

Voor meer info zie Kreafestatie in De Rijp

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1a6b56
Onthoud mijn gegevens!